Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σήμερα έχω την μεγάλη χαρά να μοιραστώ σας μια πολύ πολύ αγαπημένη συνταγή, που την φτιάχνω πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο 2013, λίγες μέρες μετά την έναρξη τούτου του μπλογκ, είχα ανεβάσει τη συνταγή για το πώς ο ξερός τραχανάς γίνεται σούπα (όπως τον φτιάχνουμε στο χωριό μου).[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Εύη Σκούρα Την σημερινή συνταγή την φτιάχνω πολλά χρόνια. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου τάρτες και κάθε καλοκαίρι την απολαμβάνουμε ανελλιπώς. Αυτή[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν φανταζόμουν ποτέ πως θα έρθει μέρα που δεν προλαβαίνω να δημοσιεύσω ανάρτηση που έχω ήδη γράψει… Οι τελευταίες μέρες, όμως, είναι τόσο γεμάτες, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα σας! Λίγο οι καθημερινές καταστάσεις της χώρας μας , λίγο τα μαθήματα, λίγο οι ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό τον καιρό. .. ο καθημερινός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν βρίσκεστε στη Ρόδο, τότε αξίζει να πάρετε ένα απο τα καραβάκια που πηγαίνουν μονοήμερες εκδρομές στην Τουρκία. Προσοχή πάρτε ένα σακ σακβουαγιάζ μαζί σας[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλημέρα σας! Λίγο οι καθημερινές καταστάσεις της χώρας μας , λίγο τα μαθήματα, λίγο οι ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό τον καιρό. .. ο καθημερινός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΛΙΟΨΩΜΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αγαπημένο ελιόψωμο, με αγνό λαδάκι και ελιές από τα λιόδεντρα μας! Το φυσικό προζύμι απογειώνει την γεύση και το διατηρεί μαλακό για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨωμάκια από σιτάρι και σίκαλη Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 100 λεπτά Χρόνος[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈχει υποβληθεί από laalaria Δευτέρα, 03/11/14 Υλικά: 1 κιλό αλεύρι1 αυγόλίγο λάδι1 κιλό κολοκυθάκια1 φλιτζάνι βούτυροαλατοπίπερο4 αυγά ελαφρά χτυπημένα1[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαθαρά Δευτέρα προ των πυλών και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι η σπιτική, μυρωδάτη λαγάνα! Υλικά για 2 λαγάνες: 500 γρ αλεύρι από σκληρό σιτάρι 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr680 γρ. αλεύρι άσπρο 2 κουταλάκια μαγιά 1 κουταλάκι ζάχαρη 250 ml γάλα 1 κουταλάκι αλάτι 40 γρ. αλεύρι σιταριού 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 40 γρ. βούτυρο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : 1 γιαούρτι παραδοσιακό (αυτό με την πέτσα, προτιμότερο το πρόβειο.). 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 2 αυγά 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr