Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Καλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχετε ξανά δει Πατσαβουρόπιτα - Κανταΐφι του Τεμπέλη; Ορίστε Λοιπόν! Μια Πανεύκολη, σούπερ Συγκλονιστική συνταγή γεμάτη Αρώματα σε ένα μπολ όλα ώστε να έχετε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣιροπιαστή Φουντουκόπιτα Ferrero!!! Επαγγελματική Συνταγή. Μια Λαχταριστή, Υπέρ Αφράτη και Σιροπιαστή Παντού Φουντουκόπιτα που πραγματικά θα την λατρέψουν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη του κέικ 250 γρ. καρυδόψιχα τριμμένη 2 βανίλιες 1 κουτ. γλυκού κανέλλα σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σκόνη 3 κουτ. σούπας κουβερτούρα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΝόστιμη, τραγανή και ιδιαίτερη. Αν είσαι λάτρης της τραγανής βάσης τάρτας, των ξηρών καρπών και του μελιού αυτή η συνταγή είναι η απόλυτη ένωση όλων όσων[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣυστατικά 500γρ λιπαρή ουσία βούτυρο ή μαργαρίνη 750γρ αλεύρι 200γρ γλυκόζη 1 λίτρο νερό ή γάλα (καλύτερα νερό) 5γρ αλάτι 5γρ ζάχαρη 18-22 αυγά Εκτέλεση Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr8 γρ. μπέικιν πάουντερ 300 γρ. αλεύρι 5 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 500 γρ. γάλα 200 γρ. γλυκόζη Λιώνουμε την ζάχαρη μέχρι να γίνει καραμέλα και να πάρει σκούρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr8 κιλά γλυκόζη 2 κιλά ζάχαρη 8 κιλά μέλι 15 κιλά αμύγδαλο 20 αυγά (ασπράδια μόνο) λίγη βανίλια όστιες Για την όστια νερό αλεύρι Ρίχνουμε την γλυκόζη σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 γρ. μπέικιν πάουντερ 300 γρ. αλεύρι 5 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 500 γρ. γάλα 200 γρ. γλυκόζη Λιώνουμε την ζάχαρη μέχρι να γίνει καραμέλα και να πάρει σκούρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠίτσα έχουμε φάει σίγουρα με ότι υλικά προτιμά ο καθένας...αλλά η νοστιμιά αυτής της ζύμης δεν λέγετε... Υλικά για τη ζύμη: 60 γρ. σόδα αναψυκτικό 1 μαγιά ξερή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr