Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΝαι, καλά καταλάβατε..Αυτή είναι μια συνταγή για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου..Καρδιές, πραλίνα φουντουκιού, μαρμελάδα..σας θυμίζουν κάτι; Φτιάχνουμε λοιπόν[...]
Πηγή: bakemesoftly.blogspot.grΗ μπομπότα, η θρεψίνη, το ζαχαρόψωμο και άλλα τρόφιμα «των φτωχών» που χόρταιναν τους Έλληνες τον περασμένο αιώνα. Η μπομπότα Γνωστή και ως το ψωμί ή[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές1 κούπα χλιαρό γάλα 1 φακελάκι μαγιά 5 κς ζάχαρη 3 κς λιωμένο βουτυρο 1/2 κγ άλατι 450 γρ αλεύρι Πραλίνα φουντουκιου (ή μαρμελάδα ή φυστικοβουτυρο) Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην οικογένεια μου αγαπάμε τους ξηρούς καρπούς και τα λεγόμενα superfoods . O ι διατροφικές μπάρες και ειδικότερα αυτές με βρώμη είναι το αγαπημένο γλύκισμα[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 180 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια Nestle dessert 100 γρ. βούτυρο lurpak 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 3 ασπράδια αυγών 3 κρόκοι αυγών [...]
Πηγή: megatv.com/cookΈχουν μείνει στο ψυγείο τυριά; Φτιάξτε αυτές τις πεντανόστιμες μπουκιές που είναι το πιο ωραίο σνακ για το σχολείο ή για το γραφείο την ώρα της μεγάλης[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια: 1 φύλλο σφολιάτα 300 γρ. μαρμελάδα φράουλ Μείγμα ζάχαρης-κανέλας: 50 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΘα μπορούσαμε να τα πούμε Scons , αλλά δεν έχουν βούτυρο όπως οι κλασσικές συνταγές Αγγλικής προελεύσεως για τα ψωμάκια αυτά, ενώ η γλύκα τους προέρχεται[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝόστιμη, τραγανή και ιδιαίτερη. Αν είσαι λάτρης της τραγανής βάσης τάρτας, των ξηρών καρπών και του μελιού αυτή η συνταγή είναι η απόλυτη ένωση όλων όσων[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν ήμουν μικρή, δεν έτρωγα ποτέ αλμυρές τάρτες. Η μητέρα μου δεν τις έφτιαχνε. Πάντα προτιμούσε τις παραδοσιακές ελληνικές πίτες, με λεπτό φύλλο κρούστας ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜικρά ψωμάκια για κάθε ώρα! Συνοδεύονται με μαρμελάδα, με πραλίνα φουντουκιού, με φυστικοβούτυρο ή και βούτυρο και μέλι! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr