Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Δεν έχει νόημα να σας δώσω συνταγή γαλοπούλας εκ των υστέρων, αλλά σας δίνω ορισμένες ιδέες για εκμετάλλευση των κομματιών που σας έμειναν - αν έμειναν. Φέτος[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΠίτα εποχής με κρητικά (και όχι μόνο) τυριά! Χθες η λαϊκή της περιοχής μας ήταν γεμάτη πράσα. Το τέλος του Σεπτέμβρη το έχει αυτό το καλό. Ενώ δεν έχουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο, Ρόδι και γλυκόξινη σάλτσα Εχουμε ακόμη δυο νέες συνταγές αύριο και την Παρασκευή για να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο μενού αλλά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΠανέυκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι σταφίδες 1 φακελάκι μπέικιν 250 γρ. ζάχαρη 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή είναι δικιά μου επινόηση και δημιουργία, εύκολη, νόστιμη και την κάνω πολλά χρόνια. Υλικά : 1 φαρινάπ 500 γρ. 2 κ.γ. μπέκι 1 βιτάμ 250 γρ. 4[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για μία ταρτιέρα 22εκ. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια τάρτα είναι ιδανική για πάρτυ, για ένα γεύμα με φίλους, για να την πάρουμε σε μια εκδρομή αλλά σίγουρα και ένα τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ μας. Το[...]
Πηγή: kopiaste.infoΈνα από τα πιο διάσημα τυριά της πατρίδας μας είναι το κασέρι, και νομίζω πως αν βρεις ένα καλό κασέρι, μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, πέρα από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στην Εύβοια, οπωσδήποτε έχει σταματήσει σε εκείνα τα γραφικά ταβερνάκια μέσα στη βλάστηση και έχει παραγγείλει τηγανόψωμο που έρχεται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜε μια ζύμη...δύο παραλλαγές του ίδιου γλυκού! Μιλάω για την κλασσική νηστίσιμη ζύμη με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λάδι, αλεύρι που είναι γνωστή σε πολλά μέρη της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr