Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grυλικά 500γρ σπαράγγια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό 2 αυγά 1 γιαούρτι 200γρ 150 γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί με επικάλυψη πιπεριού 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν, για τους λάτρεις του φαγητού, η πλέον αγχολυτική ασχολία είναι η αναζήτηση νέων λαχταριστών συνταγών και η ανυπόμονη δοκιμή τους, αμέσως επόμενη έρχεται η[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή την περίοδο που εμείς, οι τροφοσυλλέκτες, αναζητούμε τα άγρια σπαράγγια, στα ίδια μέρη συναντούμε συχνά και μια φτωχούλα... του θεού! Την άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αλμυρή πατσαβουρόπιτα , είναι ίσως η πιο απλή τυρόπιτα, που μπορεί να φτιάξει μια καλονοικοκυρά ή ένας καλό-νοικοκύρης... Ε, τότε μάλλον εγώ δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈχετε σκεφτεί πόσες νοστιμιές μπορούμε να φτιάξουμε με τα κολοκυθάκια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά τους?? Εμείς τα μαγειρέψαμε με ένα σωρό τρόπους,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα έζησα μια από τις πολύ άσχημες μέρες μου ως blogger! Κατά τις 11 το πρωί, συνδέθηκα για να κάνω την ανάρτηση αλλά για κάποιο λόγο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν 4 χρόνια επισκέφθηκα τα Χανιά, και μια καλή φίλη με κέρασε αυτή την πορτοκαλόπιτα... Ο άντρας μου και γω πάθαμε έρωτα με το γλυκό αυτό έκανα καποιες[...]
Πηγή: cookpad.com/grO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας έχουν μείνει τυριά στο ψυγείο που πρέπει να καταναλωθούν; Τρίψτε τα όλα μαζί, προσθέστε αυγά, λίγο γάλα και αλεύρι και φτιάξτε μια πεντανόστιμη πίτα χωρίς[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για ένα ταψί 32 εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια την ζύμη: 550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ baking powder 1 κεσεδάκι γιαούρτι κατσικίσιο ή πρόβειο με την πέτσα του (230γρ) εξαιρετικά παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι . Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr