Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Την ιδέα για τα ψωμάκια αυτά, την πήρα από την αγαπημένη μου big mama . Αφού τα έφτιαξα πρώτα 2 φορές με το δικό της τρόπο, μετά, μου ήρθε μια ιδέα, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜε τις οδηγίες της κ. Βασιλικής Μούντριχα - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου Η κ. Βασιλική είναι μια σεβάσμια οικοδέσποινα σήμερα ηλικίας 84 ετών, δραστήρια και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤο προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧωρίς μαγιά, χωρίς μίξερ, χωρίς ζύμωμα! Τα έχουμε ξαναπεί : «όλα ναι φάδια τσι κοιλιάς και το ψωμί στημόνι»! Όσοι γνωρίζουν από υφαντική κατανοούν πλήρως το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤι καλύτερο από το σπιτικό προζυμένιο ψωμί; Είναι νόστιμο και διατηρείται φρέσκο για μέρες. Μάθετε τα μυστικά του προζυμιού. Προζύμι Τι συμβαίνει ακριβώς με το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΣπιτικό τζατζίκι Το τζατζίκι και οι πιτόγυροι συνιστούν υπέρτατο λαϊκό ντούο. Όμως, ο σκορδάτος παρατρεχάμενος των ευγενών ντιπ μεγαλοπιάνεται. Κι αποκτάει[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψωμί είναι η τροφή που τρώμε πιο συχνά από όλες. Οι περισσότεροι, καταναλώνουμε ψωμί καθημερινά και κάποιοι σε όλα μας τα γεύματα. Για την καλή λειτουργία[...]
Πηγή: magiacook.grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΤα ζυμαρικά στην Ποντιακή διατροφή Διατροφή και πολιτισμός - Ο πολιτισμός στον πλανήτη μας αρχίζει από τη στιγμή που ο άνθρωπος εξασφάλισε για τη διατροφή του[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ ΨΩΜΙΟΥ 8 μερίδες Υλικά 1 κιλό άπαχο χοιρινό χωρίς κόκαλο (π.χ. κοιλιά) αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Για τη γέμιση: γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr