Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Πρόκειται για μια εύκολη, αφράτη και εξαιρετικά εύγεστη ζύμη για όλες τις αλμυρές πίτες, αλλά και για μικρά ατομικά πιτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΉ καλύτερα... μυζηθρόπιτα φούρνου Μια μυζηθρόπιτα με ξινομυζήθρα, που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι τόσο εύκολη που δεν θέλει ούτε πλάστη ούτε πολλά σκεύη![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grPin It Από τα ωραιότερα παραδοσιακά σνακ!!!! Υλικά 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1/2(μισό) ποτήρι νερό χλιαρό 1 αυγό 1 κουτάλι μαργαρίνη 1 κουτάλι ζάχαρη 1 κουτάλι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grPin It Από τα ωραιότερα παραδοσιακά σνακ!!!! Υλικά 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1/2(μισό) ποτήρι νερό χλιαρό 1 αυγό 1 κουτάλι μαργαρίνη 1 κουτάλι ζάχαρη 1 κουτάλι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤα πιροσκί είναι ένα ρώσικο παραδοσιακό έδεσμα. Μοιάζουν με τους τούρκικους τζεσλεμέδες, αλλά γίνεται με πολύ περισσότερη ζύμη. Μοιάζουν με τυροπιτάκια αλλά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1 ½ φλ.χυμός ντομάτας 1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο 2σκελ.σκόρδο ψιλ./νες 1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη Μια πρέζα μπούκοβο 1/2φλ.βότκα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣε πολλούς αρέσει η πρασόπιτα, σε αρκετούς η κολοκυθόπιτα, όμως η πρασοκολοκυθόπιτα της δικιάς μου έμπνευσης έρχεται να κατακτήσει όλους όσους λατρεύουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΠες τη και μυζηθρόπιτα φούρνου και δεν θα κάνεις λάθος. Γίνεται με δυο υλικά, ξινομυζήθρα και φύλλο, αν θέλετε την πασπαλίζετε και με λίγο σουσάμι για[...]
Πηγή: bostanistas.gr