Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Η prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαι σας ερωτώ, υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται σ' ένα ζεστό, αφράτο, μυρωδάτο, γεμιστό "ψωμάκι" με επικάλυψη σοκολάτας και παρουσίαση εορταστική και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠόσες φόρες δεν μας πετυχαίνει μια συνταγή ή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάτι ξεχνάμε, κάτι κάναμε λάθος; Δεν πετάμε τίποτα! Αναπροσδιορίζουμε την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 πακέτο φαρίνα + 2 κουταλάκια μπαικιν παουντερ+ 1/2 κουταλάκι αλατι 1 κούπα σπορέλαιο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα γάλα καρύδας ή χυμό καρύδας-ανανά έτοιμο 1 1/2[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑς αφεθούμε στη συνάντηση του διαφορετικού των δύο άκρων, ενός κρασιού από την καρδιά της Πελοποννήσου και μιας λιχουδιάς από τα βορειοανατολικά της Γαλλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΉ καλύτερα... μυζηθρόπιτα φούρνου Μια μυζηθρόπιτα με ξινομυζήθρα, που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι τόσο εύκολη που δεν θέλει ούτε πλάστη ούτε πολλά σκεύη![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη Μισό κιλό ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 20 γραμμάρια μαλακό αλεύρι 400 γραμμάρια βούτυρο 50 γραμμάρια ζάχαρη 1 κρόκος αυγού 20 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαινούργιο αρτοπαρασκευαστή πήρα. Να μην τον δοκιμάσω¨? Έφτιαξα λοιπόν σταφιδόψωμα (της τεμπελιάς -θα έλεγα ) ως εξής: Έριξα στον κάδο 1/2 κούπα σταφίδες[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΠρόκειται για μια εύκολη, αφράτη και εξαιρετικά εύγεστη ζύμη για όλες τις αλμυρές πίτες, αλλά και για μικρά ατομικά πιτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Stollen είναι ένα γερμανικό γλυκό ψωμί. Είναι ψωμί με πολλές σταφίδες, marzipan, μυρωδικά και αμύγδαλα. Χρόνος Προετοιμασίας : 120΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr