Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 242 συνταγές
1 πακέτο φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 750 γρ. φέτα σε τρίμματα μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι {Για το χωριάτικο φύλλο]}500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: argiro.gr1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο 1 φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά 1½ κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα γαρίφαλο ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για ζύμη 2 + ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ φλ. ζάχαρη 1 κ.σ. baking powder ½ κ. γλ. σόδα μαγειρική ½ κ.γλ. αλάτι 1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλά λιπαρά[...]
Πηγή: argiro.gr250 γρ. αλεύρι σταρένιο 250 γρ. αλεύρι ολικής 100 γρ. νιφάδες ή πίτουρο βρώμης 1 κ.σ. σπόρους γλυκάνισο λίγη μαστίχα κοπανισμένη 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 5 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο (450 γραµµ.) φύλλο κρούστας 1 κ.σ. βούτυρο λιωµένο 1 κ.γλ. κανέλα 2 κ.σ. ζάχαρη 5 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 1½ φλ. σπορέλαιο 1½ κεσεδάκι γιαούρτι 2[...]
Πηγή: argiro.gr4 χωριάτικα φύλλα «κιχί» της alfa 4 φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 1 ½ κιλό κολοκύθα γλυκιά (λύρα) τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 φλ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΛαγάνα κλασική 1 φύλλο ζύμη για πίτσα από σπίτι της Alfa 1/2 φλ. σουσάμι Λαγάνα με ελιά και φιλέτο πιπεριάς 1 φύλλο ζύμη για πίτσα από σπίτι της Alfa 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη γέμιση: 250 γραμμ. φέτα 250 γραμμ. ανθότυρο 1 κ.σ. ξερό δυόσμο 2 αυγά αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το φύλλο: 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό 1 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο ζύμη σφολιάτα από σπίτι της Alfa 1 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 500 γρ. γάλα 2 αβγά μπόλικο πιπέρι 2-3 πρέζες μοσχοκάρυδο 300 γρ. ζαμπόν απο[...]
Πηγή: argiro.gr4 φλ. αλεύρι από σκληρό σιτάρι για ψωμί (500 γρ.) 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μαγιά σε σκόνη 1 κ.γ βύνη σε σκόνη (ή χαρουπάλευρο ή ζάχαρη) 2[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 500 γρ. Φαρίνα 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο σκληρό τυρί 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr