Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Συνταγή της Τζένης Υλικά: 2 μπαγκέτες μισό πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη 2-3 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο έντονη γεύση θέλουμε) κάρυ Εκτέλεση: Πολτοποιούμε το[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΛαχταριστή γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Γ ια 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 40΄, Αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕπειδή το χειροποίητο είναι πάντα καλύτερο από το έτοιμο. Ότι πρέπει για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους. Είναι πολύ νόστιμες και γίνονται πολύ εύκολα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠανεύκολο, γρήγορο, καταπληκτικό. Ένα φανταστικό πιτάκι για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες, που τρώγεται μετά μανίας. Πιροσκί ψητά Υλικά ζύμης • 550[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕδώ και μέρες η κόρη μου ήθελε να της φτιάξω μια πατατόπιτα. Είχε δοκιμάσει μια παρόμοια πίτα σε φιλικό σπίτι και της άρεσε πολύ. Όλο έλεγα ότι θα την φτιάξω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 2 φλ. τσαγιού αλεύρι 150γρ μαργαρίνη ή βούτυρο σε κομματάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 5-6 κ.σ ζάχαρη(μόνο για γλυκές τάρτες) Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΡΟΣΚΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Όταν η παράδοση συνάντησε τη φαντασία της Όλγας Πολυδώρου …. γεννήθηκαν τα πιροσκί με σκορδαλιά!!! Η παράδοση σήμερα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠαναγίας έρχεται και όλο και κάποιο γλυκάκι θα φτιάξουμε για τους εορτάζοντες. Σας γράφω τη συνταγή για αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή που έκανα και κάποιες τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 8 καλαμποκίσιες μαλακές πίτες 400 γρ. μπέικον 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 4 αυγά 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη 200 γρ. καλαμπόκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ και μέρες η κόρη μου ήθελε να της φτιάξω μια πατατόπιτα. Είχε δοκιμάσει μια παρόμοια πίτα σε φιλικό σπίτι και της άρεσε πολύ. Όλο έλεγα ότι θα την φτιάξω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Κατσίκι ή αρνί 2 1/2 κιλά Καρβέλι από ζυμωτό ψωμί 1 τεμ. περίπου 2 κιλά Βούτυρο ή μαργαρίνη 3-4 κουταλιές της σούπας Πατάτες 3 τεμ. κομμένες σε κύβους[...]
Πηγή: chefoulis.grΓλυκα νοστιμα ψωμακια για το πρωινο και το καφε με μαρμελαδα και μερεντα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 350γρ. αλευρι και 100 γρ.αλευρι για το ζυμωμα 60γρ.ζαχαρη 1 φακελακι μαγια[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛαχταριστή πίτα, την οποία γεύτηκα πρόσφατα και θέλησα να μοιραστώ τη συνταγή μαζί σας! Τι χρειαζόμαστε: 8 αγκινάρες 1 λεμόνι 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη λίγα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr