Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 107 συνταγές
Είναι η πιο απολαυστική πίτα. Χορταστική,νόστιμη,εμφανίσιμη και η αγαπημένη των παιδιών. Χρόνια τώρα γίνεται ανάρπαστη σε κάθε τραπέζι μας. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμμ. πένες 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φέτας 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φρέσκια μυζήθρα 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.grΜια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 200 γρ. μακαρόνια ή όποιο άλλο ζυμαρικό θέλετε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα σε ροδέλες 300 γρ. γραβιέρα ή κασέρι τριμμένο 200 γρ. γιαούρτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Υλικά: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο αγελαδινό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλιαράκι με συνταγές της Kerrygold, την έφερα λίγο στα γούστα μου και σας την παρουσιάσω. Γίνεται ένα ωραιότατο κυρίως γεύμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1/2 κιλό φύλλο χοντρό για πίτες 1/2 κιλό λαζάνάκι (το μακαρόνι όχι το φύλλο) 1 φλυτζ. τσαγιού μανιτάρια ψιλοκομμένα 4 αυγά 400 γραμ.κιμά 1/2 φλυτζ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 φύλλο κρούστας 1/2 κιλό μακαρόνια Νο5 Ενάμισι φλυτζάνι γάλα 1 φλυτζάνι μαργαρίνη 100 gr κασέρι 100 gr κεφαλοτύρι 300 gr φέτα 6[...]
Πηγή: greekcook.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr