Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Αυτά τα υπέροχα σπιτάκια κυκλοφορούν χρόνια τώρα στο διαδίκτυο. Μου προέκυψαν σήμερα...αφού είχα υποσχεθεί στην καλή μου φίλη και η γειτόνισσα Ελένη ότι θα τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 μεγάλα μήλα 2 αχλάδια 7-8 ξερά δαμάσκηνα χυμό από 2 πορτοκάλια 3/4 κούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα Ζύμη 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 75[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 σφηνάκι κονιάκ 2 βανίλιες 2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα 4 φλιτζάνια αλεύρι 3 φλιτζάνια γάλα Για τη γέμιση 350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 2 μεγάλα αχλάδια κομμένες σε φέτες 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: sidagi.grShepherd's Pie (Η πίτα του βοσκού ) Πρόκειται γιά ένα χειμωνιάτικο πιάτο, που ανάλογα με την πείνα σας σερβίρεται σαν πρώτο η και σαν κύριο. Η χρησιμοποίηση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΝόστιμες και που εύκολες σπιτικές κρέπες!! Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη 3 αυγά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΔύο συμβουλές: 1. το φύλλο να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται 2. βάλτε τόση γέμιση, όση χρειάζεται, για να μη ξεχειλίσει μετά όταν διπλώσετε τη πίτα σε ρολό! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι κρέπες είναι οι αγαπημένες μου. Και να τις τρώω αλλά και να τις φτιάχνω. Γιατί κάθε φορά σκέφτομαι με τι διαφορετική κρέμα να τις γεμίσω, τι σιρόπι να βάλω[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΑυτή η κολοκυθόπιττα είναι το γλυκάκι που προσφέρουν στην Αμερική στη γιορτή των Ευχαριστιών. Την έφτιαξα και μου άρεσε πολύ!! Είναι διαφορετική εκδοχή για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈνα πολύ αγαπημένο γλυκό, μικρών και μεγάλων! Το κάνουμε πολύ συχνά ειδικά το Καλοκαίρι κάθε χρόνο! Το πρώτο για φέτος το φτιάξαμε σήμερα! Η συνταγή εύκολη![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr