Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Υλικά για ένα ταψάκι 25 Χ 35εκ. 1 πακέτο φύλλο κρούστας Λίγο αραβοσιτέλαιο (για το άλειμμα των φύλλων) 4 αβγά 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 κουτί[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΈνα απολαυστικό καταπληκτικό γλύκισμα. Με κρέμα πορτοκαλιού, σιροπιασμένη με σιρόπι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κανέλα, και τέλος, γαρνιρισμένη με φιλέ[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. σπόρους από μάραθο 2 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.γ. αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια ταψί 25x35 εκ. περίπου: Για το φύλλο: 8 φύλλα κρούστας + 2 φύλλα κρούστας, τα αφήνουμε ξεσκέπαστα να ξεραθούν 120 γρμ. βούτυρο γάλακτος, για το βουτύρωμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, έρχεται να σε[...]
Πηγή: caruso.grΓια το καραμελένιο πολίτικο φύλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας πολίτικο Alfa 100 γρ. λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 1/2 φλ. ζάχαρη 3 κ.σ. μέλι[...]
Πηγή: argiro.grΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις φύλλο για τάρτα, τα φύλλα κρούστας μπορούν να αντικαταστήσουν με τον πιο τραγανό τρόπο τη βάση. Μια φινετσάτη γέμιση από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: ζύμη 220 γρ. αλεύρι 130 γρ. βούτυρο 1/2 φλ. χλιαρό νερό γέμιση 6 κρεμμύδια σε ροδέλες 1 κουταλιά βούτυρο 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. μαλακή φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grκασεροτυροπιτάκια σε στρόγγυλες μπουκίτσες, ότι πρέπει για μπουφέ!!!!!! υλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας 1 κούπα τυρί (φέτα) 1 κούπα κεφαλογραβιέρα (τριμμένη)[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr450 γρ. φύλλο κρούστας 250 γρ. από ένα καλό σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια 150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι 5 αυγά χτυπημένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr