Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά: Για τα φύλλα: 750 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ξύδι 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.γ. αλάτι νερό χλιαρό όσο πάρει (περίπου 2 φλυτζάνια) Για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα λοιπόν,πρώτη μέρα στο σπίτι μετά τις πασχαλιάτικες μέρες στο πατρικό μου,με έναν λιγότερο της οικογένειας,στην επιστροφή,με διάθεση όχι και την πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια perros, και πολύ ελεύθερη, εκδοχή Τούρκικου dürüm.. Η προτεινόμενη παρασκευή είναι η εξής: αραβική πίτα, χαρίσσα perros (συνταγή ακολουθεί), ταχίνι ολικής[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΣυχνά απλά μπαίνω στην κουζίνα και ανακατεύω ασυνάρτητα υλικά για να φτιάξω γρήγορα και πρόχειρα γεύματα (δεν υπάρχει χρόνος κάθε μέρα για σοφιστικέιτηντ[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr2 φλιτζ. αλεύρι 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 φλιτζ. κεφίρ ή ξινόγαλο 2 αυγά 1½ φλιτζ. φέτα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι [...]
Πηγή: cooklos.grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr