Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Η θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν λέμε λαχανόπιτα, εννοούμε πίτα, με σπιτικό φύλλο, (αφράτο σαν αυτό ) και φέτα. Φτιάξτε τη με όσα χόρτα βρείτε και δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλετε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 3 κ.σ. μαγιά 1/2 νεροπότηρο γάλα συμπυκνωμένο 1 νεροπότηρο ηλιέλαιο Νερό Αυγό για την επάλειψη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΖΕΤΕ σε μία κατσαρόλα... 1 ποτήρι γάλα 1 ποτήρι ελαιόλαδο τα ζεσταίνετε πολύ λίγο ! ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ τη κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε 50 γρ μαγιά νωπή Τη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grγια το φύλλο 500γρ. περίπου αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι νισεστέ όσο χρειαστεί νερό όσο πάρει να γίνει η ζύμη ούτε πολύ[...]
Πηγή: cooklos.grγια το φύλλο 500γρ. περίπου αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι νισεστέ όσο χρειαστεί νερό όσο πάρει να γίνει η ζύμη ούτε πολύ[...]
Πηγή: cooklos.gr