Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Ειχα αρκετα αγρια χορτα βρασμενα και ηθελα εκτος απο σαλατα να τα αξιοποιησω.. ετσι λοιπον σκεφτηκα να τα κανω πιτακια. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 1 πιατο βαθυ[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου περίπου 400 γραμμάρια 1 κούπα καθαρισμένα μύρτιλλα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο 6 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grτελικά δεν με σταματά τίποτα... ούτε λίγη κουφαμάρα. δεν μπορώ να ακούσω λέμε. στο τέρμα η τηλεόραση, αλλά εγώ εκεί την πιτούλα μου την ετοίμασα. σήμερα λοιπόν[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜια πανεύκολη και χορταστική Πατατόπιτα, με έτοιμο φύλλο σφολιάτας, με χρώματα και τα υπέροχα αρώματα θυμαριού, πιπεριάς και φρέσκου κρεμμυδιού! Το τραγανό,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή η πίτα στο σπίτι μας ξυπνάει πολλές μνήμες γιατί αφ' ενός ήταν η αγαπημένη πίτα, μεταξύ άλλων πολλών, της μάνας φτιάχνοντας την δε μάθαινε και τα παιδιά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". τυροπιταρια με φετα και κεφαλοτυρι γρηγορα και νοστημα συστατικα για την ζυμη αλευρι μαλακο (εγω βαζω με το ματι ποσα τυροπιταρια[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔύο συμβουλές: 1. το φύλλο να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται 2. βάλτε τόση γέμιση, όση χρειάζεται, για να μη ξεχειλίσει μετά όταν διπλώσετε τη πίτα σε ρολό! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να είμαι ειλικρινής,αν δεν είχα αυτή την περιέργεια να δοκιμάζω τα πάντα με τα πάντα,πιθανώς να μην επιχειρούσα ποτέ να την κάνω... Το όνομα,με προϊδεάζει[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό την αγαπημένη μου κυρία Μαρία έμαθα αυτήν την πίτα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά ταψιού Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κιλό αλεύρι για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠανέυκολα, φαντασικά σταφιδόψωμα τσουρεκένια για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους. Αυτά τα σταφιδόψωμα με την τσουρεκωτή ζύμη τα έφτιαξα όπως τα εύκολα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛαγάνα με αυθεντική γεύση.... Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες οι συνταγές 2 φλ αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο για πίτες 400 γρ. κασέρι, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη 200 γρ. κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα, τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠέρυσι σας έγραφα για τη χρήση του αρτοπαρασκευαστή που τον ξαναέβαλα μπροστά. Τα μηχανήματα στην υπηρεσία της ταχύτητας και της ευκολίας. Ή απλά, αν δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥπέροχο και αφράτο ανθισμένο λευκό ψωμί! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γερμανικές συνταγές Πασχαλινές Συνταγές Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΜια πολύ εύκολη ζύμη που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε πολλές συνταγές. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Γλυκά Κέικ Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣχετικά εύκολη και πάντα νόστιμη. Στο τηγάνι αλλά μπορεί να γίνει και στον φούρνο, σήμα κατατεθέν ενός ολόκληρου νησιού. Τη θέση του τυριού μπορούν να πάρουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr