Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Στην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό αλεύρι ίσως και λίγο παραπάνω , ανάλογα το αλεύρι 2 βανίλιες -ζάχαρη με άρωμα πορτοκάλι 50 γρ μαγιά ή 2 φακέλάκια ξερή μαγιά 8 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίπαμε κουραμπιέδες φέτος δεν ... Αλλά δεν μπορεί να μην μυρίσει και το σπίτι με την τέλεια αρωματισμένη, με βούτυρο, ζύμη τους!! Οπότε η εφαρμογή έγινε και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 1 κ. κιμάς μοσχαρίσιος 6 μεγάλα κυδώνια 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 100 γρ. κουκουνάρι 100 γρ. μαύρες σταφίδες 1 κ.γ. μπαχάρι τριμμένο + ½ κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜε μια ζύμη...δύο παραλλαγές του ίδιου γλυκού! Μιλάω για την κλασσική νηστίσιμη ζύμη με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λάδι, αλεύρι που είναι γνωστή σε πολλά μέρη της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕποχής! Μπορεί η δική μου κυδωνιά και ρο(γ)διά να μη δίνουν ακόμη καρπούς, αλλά ας είναι καλά οι φίλοι κι οι γείτονες, δεν μου λείπουν. Σπάνια αγοράζω ρόδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια άλλη εκδοχή για τις αγνιόπιτες Οι αγνιόπιτες είναι παραδοσιακές μυζηθρόπιτες κυρίως της ανατολικής Κρήτης. Γίνονται σχεδόν πάντα με ξινή μυζήθρα και έχουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕμείς βάλαμε το καφεδάκι και η Ζουζουνα έβαλε αυτή την ωραία κυδωνόπιτα που μοιάζει στην εμφάνιση με πάστα φλόρα. Αν σας αρέσει το γλυκό κυδώνι θα την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΈνα από τα πιο διάσημα τυριά της πατρίδας μας είναι το κασέρι, και νομίζω πως αν βρεις ένα καλό κασέρι, μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, πέρα από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στην Εύβοια, οπωσδήποτε έχει σταματήσει σε εκείνα τα γραφικά ταβερνάκια μέσα στη βλάστηση και έχει παραγγείλει τηγανόψωμο που έρχεται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο αγαπημένο μου! Τόσο αφράτο και νόστιμο, τόσο μυρωδάτο! Χωρίς καθόλου ζύμωμα και ιδιαίτερο κόπο, έχετε υπέροχο σπιτικό ψωμάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑχλαδόπιτα – Greek Kouzina Αρχική Άρθρα και βοηθήματα Αχλαδόπιτα Μερίδες 6-8 Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 75 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.gr