Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 243 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 πίτες) ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300 γρ. αλεύρι περίπου 1 κ. γλ. μπέκιν πάουντερ λίγο αλάτι 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη ελάχιστο γαρύφαλλο[...]
Πηγή: e-sofia.grΥλικά : 2 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ αλάτι 3 κ.σ βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια 1 φακελάκι μαγιά ξερή ¼ κούπας νερό χλιαρό ¼ κούπας γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια την βάση: 3 φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml γάλα χλιαρό 100 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κτγ μπέικιν πάουντερ αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπειδή σκέφτηκα ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν μια ιδέα για να μαγειρέψουν κάτι διαφορετικό αύριο Κυριακή, είπα να σας δώσω μια συνταγή σχετικά εύκολη και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, αφήνω για λίγο τις νηστίσιμες συνταγές και θα βάλω μερικές συνταγές-προτάσεις για το πασχαλιάτικο τραπέζι. Μερικές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣυζητώντας με την Claire στο chat room και με αφορμή την τοματόπιτα της Lilly της περιέγραψα μια τάρτα μου και μου ζήτησε να της την δώσω και επειδή δεν χαλάω[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο (800 γρ). χωριάτικη ζύμη 500 γρ. σπανάκι 500 γρ. καυκαλήθρες και λάπατα 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια 3-4 κουταλιές της σούπας άνηθο και[...]
Πηγή: icookgreek.comΠαραδοσιακή πίτα της Σκοπέλου. Είναι η αγαπημένη της κόρης μου Μάχης και την φτιάχνω πολύ συχνά. Ακόμα καλύτερα την κάνει η μαμά μου γιατί το φύλλο της είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜισό κιλό αλεύρι 300 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 200 γρ. τραχανά 300 γρ. τριμμένο τυρί φέτα μισό κρασοπότηρο γάλα 2 κ. της σούπας λάδι 1 κ. της σούπας ξύδι αλάτι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕίναι μια πεντανόστιμη πίτα με τέλεια γέμιση και φανταστικό φύλλο. Φτιάξτε τη και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας! Η συνταγή είναι από το πρωϊνό του ΑΝΤ1 και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και... άφθονη χορτόπιτα, για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μια απολύτως προσωπική μου παραλλαγή της "μπατσαριάς" ή "μπλατσάρας" ή "μπατσαρό" που[...]
Πηγή: cookpad.com/gr