Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για 4-6 άτομα Για το σοκολατένιο ψωμί 25 γραμμάρια κακάο 450 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 1 πακέτο μαγιά ξερή 25 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι φτιάχνουμε αυτό τον καιρό; Τι φρούτα υπάρχουν αυτή την εποχή κατάλληλα για λικεράκια και σερμπέτια ; Επειδή μπορεί να σας ξεφύγουν μερικά, σας τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr- 1 πακετο φυλλα για πιτα (οχι τα χοντρα ) - 100 γρ λαδι για το αλειμμα των φυλλων Για την γεμιση με βυσσινα: - 800 γρ βυσσινα φρεσκα η απο κονσερβα - ζαχαρη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη σάλτσα φράουλα: 500 γρ φράουλες 1,5 κούπα ζάχαρη 1/4 απο ενα λεμόνι το χυμό Για την φραουλόπιτα: Τη σάλτσα που φτιάξαμε 400 γρ ζάχαρη 1 κούπα ηλιέλαιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 50-60 λεπτά Υλικά για 10-12 μερίδες: 200 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. φαρίνα 1/3 κ.γλ. κανέλα 1/4 κ.γλ. γαρίφαλο 400[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr