Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά για τη ζύμη (Κάνει 25 μπουρεκάκια): 1 κ.σ. ζάχαρη 25 γρ. μαγιά 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κούπα λάδι 300 ml ζεστό φυτικό γάλα 400 γρ. αλεύρι 100 γρ. ψιλό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr…και της γρηγοράδας! Χειμωνιάτικος καιρός, εποχή για σταφίδες. Και μάλιστα κρητικές σταφίδες που πρόσφατα απέκτησαν όπως διαβάζω εδώ τον τίτλο ΠΓΕ[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρησεις 1 φακελάκι baking powder 300 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κουταλιά ζαχαρη 400 γρ χόρτα ανάμεικτα (σπανάκι, αντίδια, βλητα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΒάγια, βάγια τω βαγιώ, τρώνε ψάρι και κολιό κι ως την άλλη Κυριακή, του καλιτσουνιού τ΄ αυτί. Δείτε τι όμορφοι που είναι οι σταυροί που μοιράζουν σήμερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κρύο καλά κρατεί...οπότε η πρώτη γευστική ανάρτηση της νέας χρονιά μια γλύκα την χρειάζεται! Γλύκα φυσική και χωρίς πολλές θερμίδες καθώς ήδη έχουμε πάρει[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΦτιάξε ζύμη χωρίς μαγιά με τη βοήθεια της σόδας Για να φουσκώσει η ζύμη χρειάζεται μαγιά όχι όμως σε όλες. Μπορεί να βοηθήσει η σόδα; Φυσικά! Να ξέρεις, όμως,[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜια προσαρμογή της κλασικής κινέζικης συνταγής για ανοιξιάτικα ρολά στα ελληνικά ανοιξιάτικα δεδομένα της σαρακοστής. Προέκυψε μετά από 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαι σας ερωτώ, υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται σ' ένα ζεστό, αφράτο, μυρωδάτο, γεμιστό "ψωμάκι" με επικάλυψη σοκολάτας και παρουσίαση εορταστική και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr