Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Φο-βε-ρά!!!! Πεντανόστιμα τυροπιτάκια με κάσιους, που εξαφανίζονται πριν καν το καταλάβουμε! Ένα σνακ που ετοιμάζουμε γρήγορα και εύκολα και το απολαμβάνουμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα λοιπόν,πρώτη μέρα στο σπίτι μετά τις πασχαλιάτικες μέρες στο πατρικό μου,με έναν λιγότερο της οικογένειας,στην επιστροφή,με διάθεση όχι και την πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια perros, και πολύ ελεύθερη, εκδοχή Τούρκικου dürüm.. Η προτεινόμενη παρασκευή είναι η εξής: αραβική πίτα, χαρίσσα perros (συνταγή ακολουθεί), ταχίνι ολικής[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΣυχνά απλά μπαίνω στην κουζίνα και ανακατεύω ασυνάρτητα υλικά για να φτιάξω γρήγορα και πρόχειρα γεύματα (δεν υπάρχει χρόνος κάθε μέρα για σοφιστικέιτηντ[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr