Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Αντλώντας την έμπνευση από τα παραδοσιακά υλικά της περιοχής της, δημιουργεί πιάτα που έχουν το άρωμα της παράδοσης. Και μας παραδίδει τα μυστικά για τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια γλυκιά πίτα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, όλες τις ώρες της ημέρας! Αυτά τα ρολά με γέμιση κρέμας έγιναν εξαιρετικά. Ξεφεύγουν βέβαια λίγο από την κλασική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 1 ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο ½ ποτήρι ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη 300 γρ. χλιαρό γάλα 1 φακελάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια το προζύμι 170 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 110 γρ. νερό (στους 25-30C) 1 φακελάκι μαγιά ξηρή Για τη ζύμη 520 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 80 γρ. ζάχαρη 40[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Συνταγής 10 φύλλα Βηρυτού “πολίτικο” της alfa άχνη για το τελείωμα Για τη γέμιση 400 γραμ. στακοβούτυρο σε θερμ. δωμ 400 γραμ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr