Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
For the recipe in English click here Πίτσα, πίτσα, πίτσα! Ποιος δεν την αγαπά, ποιος δεν τη λιγουρεύεται; Ένα από τα κλασικά, αγαπημένα φαγητά μικρών κ[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. νερό Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. καρότα 1 αυγό 150 ml γάλα σόγιας 4 κλωνάκια[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 150 γρ. ροκφόρ 2 αυγά χτυπημένα 150 ml γάλα σόγιας 50 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 150 γρ. ροκφόρ 2 αυγά χτυπημένα 150 ml γάλα σόγιας 50 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. νερό Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. καρότα 1 αυγό 150 ml γάλα σόγιας 4 κλωνάκια[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ.σ. λάδι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. σπανάκι 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 1 κ.σ. θυμάρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τις κρέπες 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ. γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. άγρια μανιτάρια 200 γρ. κόκκινες[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. σιτάλευρο 2 κ.γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 800 γρ. μελιτζάνες 2 σκελίδες σκόρδο 20 φύλλα βασιλικού[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι από κάστανο 60 γρ. βούτυρο Αλάτι 2 κ.σ. νερό Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. μανιτάρια 1 μήλο 50 γρ. καρύδια 200 ml γάλα σόγιας[...]
Πηγή: cookingbook.grΜία αλλιώτικη κοτόπιτα Χρόνος Προετοιμασίας Ψησίματος 25΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 4 μερίδες 25 γρ. Μανιτάρια 600 ml βραστό νερό 25 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor the recipe in English click here Είναι στιγμές που όταν δοκιμάζω το αποτέλεσμα μιας συνταγής χαίρομαι τόσο πολύ που παραμιλάω! Το στοίχημα ήταν το εξής:[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor the recipe in English click here Εδώ και 15 χρόνια είμαι χορτοφάγος. Εδώ και 15 χρόνια ακούω κάποιες στάνταρ ερωτήσεις τύπου «Ούτε κοτόπουλο δεν τρως;»[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. πράσα 200 ml γάλα σόγιας 15 γρ. κορν φλάουερ Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚανείς δεν τους αντιστέκεται όταν είναι λεπτές, αέρινες, νόστιμες. Μπορούν να μεταμορφωθούν από φαγητό του δρόμου, από επιδόρπιο μέχρι κανονικό φαγητό. Σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι για όλες τις φάσεις αρκεί ο κιμάς να είναι με ντομάτα κονκασέ Υλικά Aλεύρι σόγιας περίπου 1/2 φλυτζάνι 1 αβγό ολόκληρο 4 κ.γ κορν φλαουρ και γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΨωμάκια με ινδοκάρυδο Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 100 λεπτά Χρόνος ψησίματος:[...]
Πηγή: greekouzina.grΓεια σας φιλαράκια μου. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και χαρά στα σπίτια σας. Εύχομαι το 2012 να πήρε μαζί του όλα τα άσχημα και ό,τι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚαι νόστιμη και χορταστική και κάπως απρόβλεπτη. Ξεχάστε τη συνήθως επίπεδη και τελικά αδιάφορη γέμιση της συνηθισμένης κοτόπιτας. Την κρίσιμη στροφή στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤαχινόπιτα αλμυρή... από τη Πηνελόπη και το ''Aroma Vanillias'' πατήστε για να δείτε τη συνταγή σας γράφω και τη δική μου εκτέλεση με μερικές μικρές αλλαγές.[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. πράσα 200 ml γάλα σόγιας 15 γρ. κορν φλάουερ Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr