Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. σιτάλευρο 2 κ.γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 800 γρ. μελιτζάνες 2 σκελίδες σκόρδο 20 φύλλα βασιλικού[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ.σ. λάδι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. σπανάκι 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 1 κ.σ. θυμάρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι από κάστανο 60 γρ. βούτυρο Αλάτι 2 κ.σ. νερό Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. μανιτάρια 1 μήλο 50 γρ. καρύδια 200 ml γάλα σόγιας[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. σιτάλευρο 2 κ.γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 800 γρ. μελιτζάνες 2 σκελίδες σκόρδο 20 φύλλα βασιλικού[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. πράσα 200 ml γάλα σόγιας 15 γρ. κορν φλάουερ Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 150 γρ. ροκφόρ 2 αυγά χτυπημένα 150 ml γάλα σόγιας 50 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 150 γρ. ροκφόρ 2 αυγά χτυπημένα 150 ml γάλα σόγιας 50 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ.σ. λάδι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. σπανάκι 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 1 κ.σ. θυμάρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τις κρέπες 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ. γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. άγρια μανιτάρια 200 γρ. κόκκινες[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι από κάστανο 60 γρ. βούτυρο Αλάτι 2 κ.σ. νερό Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. μανιτάρια 1 μήλο 50 γρ. καρύδια 200 ml γάλα σόγιας[...]
Πηγή: cookingbook.grΤαχινόπιτα αλμυρή... από τη Πηνελόπη και το ''Aroma Vanillias'' πατήστε για να δείτε τη συνταγή σας γράφω και τη δική μου εκτέλεση με μερικές μικρές αλλαγές.[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grFor the recipe in English click here Πίτσα, πίτσα, πίτσα! Ποιος δεν την αγαπά, ποιος δεν τη λιγουρεύεται; Ένα από τα κλασικά, αγαπημένα φαγητά μικρών κ[...]
Πηγή: theveggiesisters.grFor the recipe in English click here Είναι στιγμές που όταν δοκιμάζω το αποτέλεσμα μιας συνταγής χαίρομαι τόσο πολύ που παραμιλάω! Το στοίχημα ήταν το εξής:[...]
Πηγή: theveggiesisters.grFor the recipe in English click here Εδώ και 15 χρόνια είμαι χορτοφάγος. Εδώ και 15 χρόνια ακούω κάποιες στάνταρ ερωτήσεις τύπου «Ούτε κοτόπουλο δεν τρως;»[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά για τη ζύμη 125 γρ. αλεύρι 60 γρ. βούτυρο Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 600 γρ. πράσα 200 ml γάλα σόγιας 15 γρ. κορν φλάουερ Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΚανείς δεν τους αντιστέκεται όταν είναι λεπτές, αέρινες, νόστιμες. Μπορούν να μεταμορφωθούν από φαγητό του δρόμου, από επιδόρπιο μέχρι κανονικό φαγητό. Σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι για όλες τις φάσεις αρκεί ο κιμάς να είναι με ντομάτα κονκασέ Υλικά Aλεύρι σόγιας περίπου 1/2 φλυτζάνι 1 αβγό ολόκληρο 4 κ.γ κορν φλαουρ και γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΨωμάκια με ινδοκάρυδο Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 100 λεπτά Χρόνος ψησίματος:[...]
Πηγή: greekouzina.grΓεια σας φιλαράκια μου. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και χαρά στα σπίτια σας. Εύχομαι το 2012 να πήρε μαζί του όλα τα άσχημα και ό,τι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚαι νόστιμη και χορταστική και κάπως απρόβλεπτη. Ξεχάστε τη συνήθως επίπεδη και τελικά αδιάφορη γέμιση της συνηθισμένης κοτόπιτας. Την κρίσιμη στροφή στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για τις κρέπες 1 αυγό 250 ml γάλα σόγιας 75 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 κ. γλ. λάδι Αλάτι Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. άγρια μανιτάρια 200 γρ. κόκκινες[...]
Πηγή: cookingbook.gr