Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Από την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔεν έχει πολλές ώρες που ολοκληρώθηκε, μόλις χθες βράδυ επιστρέψαμε από τη νόστιμη βόλτα στη Σκύρο. Καλεσμένοι του δημάρχου, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑκούγεται εντελώς τρελή ιδέα, αλλά είναι πραγματικά πεντανόστιμη! Τα ξένα blogs υγιεινής διατροφής έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δημοσιεύουν συνταγές από[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grυλικά 1 στενόμακρη φραντζόλα ψωμί 1 φλ.τσ. ξινομυζήθρα 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες φιλετάκια γαύρου μαρινάτου θυμάρι ξερό 1 φλ.τσ. μελιτζανοσαλάτα ελιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 12 μερίδες 2 φύλλα (750 γρ.) σφολιάτα 4 μεγάλα (600 γρ.) ομμένα φέτες κρεμμύδια 500 γρ. χοντροτριμμένο τυρί φέτα 1 κούπα (χωρίς κουκούτσι) χοντροκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΗ αηδονόπιτα- Ισίδωρος Ζουργός εκδ.Πατάκη σελ.590 Εψαχνα να βρω ένα σχετικό ποστ με τη σημερινη μερα...σκεφτηκα να σας δείξω μερικες φωτογραφίες απο τον Κηπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα φιδάκια φτιάχνονται εύκολα με την ζύμη που έχουμε δώσει σε προηγούμενη ανάρτηση (γουρουνάκια). Κόψτε σε πολύ μικρά κομματάκια ελιές ξιδάτες και ενώστε με[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΥλικά τόνος κονσέρβας: 300 γρ. στραγγισμένος φασόλια: 300 γρ. βρασμένα ταχίνι: 1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΛΑΓΑΝΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Η φετινή συνταγή της λαγάνας είναι μια παραλλαγή της περσινής παραδοσιακής με την προσθήκη ενός νόστιμου μείγματος από μυρωδικά. Θυμάρι,[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr