Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Αυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν έχει πολλές ώρες που ολοκληρώθηκε, μόλις χθες βράδυ επιστρέψαμε από τη νόστιμη βόλτα στη Σκύρο. Καλεσμένοι του δημάρχου, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, και του[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ποτηρι γαλα φρεσκο 2 αυγα Λίγο αλατι αλεύρι (όσο πάρει μέχρι να έχουμε έναν χυλό ελαφριάς υφής) 1κ.σ. σποράκια chia (όχι πολύ γεμάτη) Για την τόνο σαλάτα: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φέτα ψωμί σικάλεως 4 αντζούγιες 1 αυγό βραστό 1 μικρή ωριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες 1 φύλλο μαρουλιού κομμένο ή και ολόκληρο 2 αγγουράκια τουρσί κομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 ώριμα αβοκάντο 1/2 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλυτζάνι) 1 jalapeño καυτερή πιπεριά (εδώ, καυτερή πιπεριά από τον κήπο μας – Δείτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Υλικά 1 κ. βακαλάος φιλέτο 1 φ. τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: για 1 ταψί 100γρ ελαιόλαδο 100γρ χλιαρό νερό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ αλάτι αλεύρι όσο πάρει (περίπου 500γρ) 400γρ τριμμένη κολοκύθα 150γρ τυριά[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα! Σήμερα φτιάξαμε μία πιτούλα με αύρα θαλασσινή και χιώτικες καταβολές που γίνεται αμέσως και συντροφεύει ουζάκι τέλεια! Μπορεί να τηγανισθεί και σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια παραδοσιακή Χιώτικη συνταγή. Εύκολη, νόστιμη, ιδανική για ήλιο, θάλασσα και ουζάκι! Ο απόλυτος θαλασσινός-καλοκαιρινός μεζές! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣτιλ: Πληθωρικό ελλnνo- ανατολίτικο fusion Υλικά 1 μεγάλη αραβική πίτα 200 γρ. μπάμιες 2 ντομάτες, τριμμένες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 30 mI σπορέλαιο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.com