Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑγαπημένοι μου, σήμερα θα σας παρουσιάσω την αγαπημένη μου καλοκαιρινή σαλάτα (μετά την χωριάτικη). Την έμπνευση μου την έδωσαν οι Ιταλοί με την περίφημη[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΜία λαχταριστή πρόταση από τον Chef Μιχάλη Πουλαράκη Ημέρα προβολής 05/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ½ κιλό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα! Σήμερα φτιάξαμε μία πιτούλα με αύρα θαλασσινή και χιώτικες καταβολές που γίνεται αμέσως και συντροφεύει ουζάκι τέλεια! Μπορεί να τηγανισθεί και σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ίσως η πιο διάσημη γυναίκα τηλεπερσόνα - chef στην Αμερική. Με δική της εκπομπή και πάθος για την μαγειρική, προσπαθεί να ενσωματώσει την καλή κουζίνα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 500 γρ. αθερίνα 1 φλιτζ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλιτζ. τσ. κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiYλικά για 4 άτομα • ½ κιλού φιλέτα γλώσσας • ½ κιλού γαρίδες • 125 γρ. καβουροποδαράκια κατεψυγμένα ή καραβιδόψιχα ή ψίχα αστακού[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι τάρτες και οι πίτες πάντα μου άρεσαν, γιατί με ελάχιστα υλικά μπορείς να ετοιμάσεις ένα... "ευπρόσωπο" πιάτο! Ιδιαίτερα αν έχεις έναν απρόσμενο καλεσμένο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια παραδοσιακή Χιώτικη συνταγή. Εύκολη, νόστιμη, ιδανική για ήλιο, θάλασσα και ουζάκι! Ο απόλυτος θαλασσινός-καλοκαιρινός μεζές! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρέφεται για να επιζήσει. "Τι να κάνουμε, όμως, που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με το μαγείρεμα, όλα αυτές οι ωραίες[...]
Πηγή: greekcook.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάρτες της γαλλικής επαρχίας. Ένα απολαυστικό δείγμα της cuisine provencale!! Καραμελωμένα κρεμμύδια σε μια ζύμη αφράτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html