Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: 1 φύλλο κρούστας, 1 κιλό μελιτζάνες, 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο, 4 κουταλιές της σούπας λάδι(για τη γέμιση), 150 γρ λάδι(για το[...]
Πηγή: greekcook.grΛαχταριστή πίτα, την οποία γεύτηκα πρόσφατα και θέλησα να μοιραστώ τη συνταγή μαζί σας! Τι χρειαζόμαστε: 8 αγκινάρες 1 λεμόνι 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη λίγα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΥΣΗ!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά 2 κρεμμύδια μεγάλα 5 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 2 φλυτζάνια τσαγιού σπιτικό ζωμό από κότα,[μπορείτε να το αντικαταστήσετε με[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 πακετάκια μανιτάρια των 250 γραμ 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι 5 φετούλες μπέικον 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα Μπεσαμέλ 3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Υλικά: 20-30 mini κρέπες (Βλ. Συνταγή για κρέπες) 1 δόση μπεσαμέλ (Βλ. Συνταγή για Μπεσαμέλ) 100 γρ. κασέρι τριμμένο 100 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ μελιτζάνα θεωρείται “βασιλιάς” των καλοκαιρινών λαχανικών! Μπορείτε να την φάτε με διάφορους τρόπους, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο για να την[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΝόστιμη, μυρωδάτη και ζουμερή πίτα για τους λάτρεις των μανιταριών. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 6 φύλλα χειροποίητο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠασπαλίζουμε την τάρτα με τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και την ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει (photo:Shutterstock) Αν και είναι κοντά, το φετινό Πάσχα μοιάζει πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo:Shutterstock) Τα Χριστούγεννα ψήνουμε γαλοπούλα ή κότα ανάλογα με το κέφι και το γούστο μας. Αλλά το γιορτινό τραπέζι θέλει απαραίτητα και τουλάχιστον[...]
Πηγή: bostanistas.grΉταν περίπου αρχές της δεκαετίας του '90, ήμουν φοιτήτρια ακόμη (ε, όχι, δεν είμαστε τόσο "ντουβάρια", απλώς τελείωσα και δεύτερη σχολή...!:), επινόησα αυτή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr