Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Από τις πιο αγαπημένες και εύκολες συνταγές για την παρέα είναι οι κρέπες. Το μείγμα που θα κάνεις μπορεί να συνδυαστεί και με αλμυρά αλλά με γλυκά υλικά. Ο[...]
Πηγή: ediva.grΟι μέρες προς το Ελληνικό Πάσχα προχωρούν με γοργό ρυθμό... Τόσο γοργό που προσωπικά δεν τον προλαβαίνω και τίποτε δεν καταλαβαίνω... Όλα μαζί και να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 αβγό 2 κ. σούπας κορν φλάουρ ή νισεστές 1 κ. γλ. ζάχαρη λίγο αλάτι 1 βανίλια 1 1/2 ποτήρι του κρασιού γάλα 1/2 ποτήρι του κρασιού νερό[...]
Πηγή: e-sofia.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΟι ημέρες που πέρασαν ήταν υπέροχες! Και πιστεύω πως ήταν υπέροχες επειδή εστίασα στα όμορφα πράγματα της καθημερινότητάς μου και ένιωσα τόσο χαρούμενη! Την[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠεινάς. Στο ψυγείο έχει λίγο τυρί, 2 αβγά και ένα βαζάκι σάλτσα από την εποχή του Νώε. Λεφτά να παραγγείλεις... δεν έχεις. Βαριέσαι και να μαγειρέψεις. Σκούρα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣκέφτηκα σήμερα, έτσι για αλλαγή, να φάμε κρέπες για μεσημεριανό... (συνήθως τις φτιάχνουμε απόγευμα ή βράδυ) Τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν με αυτή την[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΠριν 4 χρόνια επισκέφθηκα τα Χανιά, και μια καλή φίλη με κέρασε αυτή την πορτοκαλόπιτα... Ο άντρας μου και γω πάθαμε έρωτα με το γλυκό αυτό έκανα καποιες[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια τις κρέπες αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 ποτήρι σπορέλαιο, 1 ποτήρι γάλα χλιαρό, 1 μάγια φακελάκι , 1 μισή κουταλάκι αλάτι, 1 κουταλάκι ζάχαρη, 1 κουταλάκι μπεικιν, 2 βανίλιες, 3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα από τα πιο διάσημα τυριά της πατρίδας μας είναι το κασέρι, και νομίζω πως αν βρεις ένα καλό κασέρι, μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, πέρα από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com3 κούπες αλεύρι γοχ 2 αυγά 1 κσ ζάχαρη 4 κσ ελαιολαδο 2 βανιλιες 4 κσ Disaronno (αμαρετο) 1 πρέζα αλάτι Γάλα φρέσκο (μέχρι να γίνει ένας σχετικά πηχτος χυλος)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Η ιδέα είναι γνωστή, ωστόσο κάθε φορά που βλέπουμε το ψωμί να μπαγιατεύει φαίνεται ότι στερεύουμε από έμπνευση. Γι’ αυτό κι εμείς[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες