Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Με τις οδηγίες της κ. Βασιλικής Μούντριχα - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου Η κ. Βασιλική είναι μια σεβάσμια οικοδέσποινα σήμερα ηλικίας 84 ετών, δραστήρια και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΓια κάθε χρήση! Τα χουμε ξαναπεί… Όλα ναι (υ)φάδι της κοιλιάς και το ψωμί στημόνι. Έτσι λέει η παλιά κρητική παροιμία και έτσι νοιώθουν οι περισσότεροι.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό τα πιο νόστιμα, υγιεινά και αρωματικά ψωμάκια που έχω φτιάξει! Εκτός από το ευεργετικότατο μέλι του χαρουπιού χρησιμοποίησα για πρώτη φορά αλεσμένο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠίτα με κεφτεδάκια! Όταν είδα αυτή τη συνταγή ανυπομονούσα να την φτιάξω ! Φυσικά την έκανα στα γούστα μας! Φανταστική πίτα για μπουφέ!!! Υλικά: 400 γρ. κιμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣαλάτα αγγουροντομάτα με ψητό λουκάνικο σε ψωμί Άτομα:4-6, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά, Κόστος : 8 € ΥΛΙΚΑ : 3 ντομάτες 1 αγγούρι [...]
Πηγή: foodtrails.grψωμί για τοστ κασέρι σε φέτες ζαμπόν σε φέτες ελιές, φέτα 1. Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί, τις βουτάμε σε γάλα και τις βάζουμε σε ταψάκι. 2.. Από πάνω[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤούτα τα ψωμάκια, που έγιναν αρκετά εύκολα και γρήγορα, χάρη πάντα στον συνεργάτη αρτοπαρασκευαστή (θεωρώ πως τούτο το μηχάνημα ήταν από τις πιο επιτυχημένες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάντα θεωρούσα την πίτσα (όπως και την πίτα) ένα από τα ωραιότερα εδέσματα, από τα πιο πλήρη αλλά και απ' αυτά με τα αμέτρητα πρόσωπα όπως πάντα πίστευα πώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κατσίκι ή αρνί 2 1/2 κιλά Καρβέλι από ζυμωτό ψωμί 1 τεμ. περίπου 2 κιλά Βούτυρο ή μαργαρίνη 3-4 κουταλιές της σούπας Πατάτες 3 τεμ. κομμένες σε κύβους[...]
Πηγή: chefoulis.grΜπορεί η μεξικάνικη κουζίνα να μη θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη αλλά είναι πρώτη σε κατάταξη όταν αναζητούμε δυνατές, πλούσιες, καυτερές γεύσεις. Η μορφή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΚυριακή πρωί πάντα μας ξυπνούσε με όμορφες μυρωδιές η μαμά μου.Το ίδιο κάνω κι εγώ για τα παιδιά μου.Και με πονηρό τρόπο, ξοδέυω το μπαγιάτικο ψωμί. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr