Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Nηστίσιμη εκδοχή... Τι χρειαζόμαστε: Για το ΦΥΛΛΟ: 1 φλιτζ. τσαγιού νερό χλιαρό 1 φλιτζ. καφέ ελαιόλαδο ένα σφηνάκι τσίπουρο αλάτι-πιπέρι 1κ.γ. γλυκάνισο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τη γέμιση 1 κιλό φρέσκια μυζήθρα 5 αυγά χτυπημένα 1 φλυτζ. σιμιγδάλι ψιλό ½ κιλό ζάχαρη ½ πακέτο βούτυρο (μόνο όταν η μυζήθρα είναι αποβουτυρωμένη)[...]
Πηγή: greekmasa.grΤην Πίτα αυτή την έφτιαξα για την φίλη μου Εύα Παρακεντάκη. Η συνταγή μου παντρεύει την Φλώρινα με την Κρήτη. Και αφού μένει στο Ρέθυμνο, της έγραψα και μια[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΣυνοδεύστε το κρασί και το τσιπουράκι σας μαζί με αυτά τα λαχταριστά σπιτικά κριτσίνια τυριού. Υλικά: 2 κουπ. τσαγ. αλεύρι γ.ο.χ 1 κουπ. τσαγ βούτυρο λιωμένο[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά για τη ζύμη: 1) 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2) 3 κ.σ ελαιόλαδο 3) 1 κ.σ αλάτι 4) 1 σφηνάκι τσίπουρο 5) νερό όσο πάρει Υλικά για τη γέμιση: 1) 500[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr26/12/16 Ένα Ιταλικό γιορτινό ψωμί με την ονομασία pinza και όχι pizza ( αν και από εκεί προέρχεται) σας προτείνουμε για φέτος. Στην γειτονική μας χώρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ 600 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις(5 κούπες) 1 κ.γ γεμάτο αλάτι 1 κ.σ ξύδι 1 κ.σ τσίπουρο (εγώ πάντα βάζω στα φύλλα,εσείς προαιρετικά) 2 κ.σ λάδι 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤην Πίτα αυτή την έφτιαξα για την φίλη μου Εύα Παρακεντάκι. Η συνταγή μου παντρεύει την Φλώρινα με την Κρήτη Και αφού μένει στο Ρέθυμνο της έγραψα και μια[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΑπλά ψωμάκια κομμένα στη μέση και βουτυρωμένα. Τα γεμίζουμε με σοταρισμένα μανιτάρια Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε δύο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr160 γρ. γάλα 400 γρ. αλεύρι 30 γρ. φρέσκια μαγιά 60 γρ. βούτυρο 40 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 1 κρόκος αυγού 2 κ.σ. τσίπουρου 120 λιναρόσποροι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Ηπειρώτισσες νοικοκυρές φημίζονται για τις πίτες που φτιάχνουν. Λένε μάλιστα, ότι οι πιο παλιές από αυτές, μπορούν να φτιάξουν πίτα με ό,τι υλικό υπάρχει[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑποθήκευσε αυτή τη συνταγή γιατί είμαι σίγουρη ότι θα την φτιάχνεις συνέχεια, Και θα γίνει από τις αγαπημένες σου. Πιο εύκολη και γρήγορη ζύμη δεν έχεις[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΣυνοδεύστε το κρασί και το τσιπουράκι σας μαζί με αυτά τα λαχταριστά σπιτικά κριτσίνια τυριού.Υλικά:2 κουπ. τσαγ. αλεύρι γ.ο.χ1 κουπ. τσαγ βούτυρο λιωμένο1-2[...]
Πηγή: omanoclock.gr