Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 459 συνταγές
1 φύλλο σφολιάτας (η συσκευασία περιέχει συνολικά 2 φύλλα σφολιάτας) 1,5 κ.σ. μουστάρδα απλή (ή πέστο ή πάστα ελιάς) 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Την αυγόπιτα ή αβγόπιτα, μπορείς να την γράψεις όπως θέλεις και να την δοκιμάσεις με έναν και μόνο τρόπο, να ανοίξεις φύλλο! Το[...]
Πηγή: funkycook.grΚάποιο Πάσχα είχα βρεθεί στο Λονδίνο πριν πολλά πολλά χρόνια. Εκεί λοιπόν η πεθερά της κουνιάδας μου θεοσεβούμενη γυναίκα αλλά και πολύ λιχούδω έφτιαχνε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πίτα του Βασιλιά, Αμυγδαλόπιτα με Σφολιάτα (Galette de Rois) Πλησιάζουν τα Θεοφάνεια και δεν μπορώ να κρύψω πόσο με ενθουσιάζει αυτή The post Αμυγδαλόπιτα[...]
Πηγή: funkycook.grΑυτά τα ρολάκια ετοιμάστηκαν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Καταναλώθηκαν όμως ζεστά ζεστά, σε επίσης πολύ λίγο χρόνο. Μου είχε περισσέψει φύλλο σφολιάτας και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα Greek foodblogs ( http://greekfoodblogs.com ) έμαθαν από την chef Ιωάννα Παντελάκη για τις παραδοσιακές Κρητικές μαραθόπιτες στο περιθώριο του 1ου Συμπόσιου[...]
Τι χρειαζόμαστε: 1/3 της βασικής ζύμης για ψωμί λευκο 1 κούπα ελιές ψιλοκομμένες Ετοιμάστε τη ζύμη Μετά το πρώτο φούσκωμα, πατήστε τη ζύμη να ξεφουσκώσει και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 2 ΞΥΣΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΡΑΚΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΦΑΡΙΝΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΦΑΡΙΝΑ ΟΣΟ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΚεφάλαιο τυρόπιτα. Γιατί άραγε η τυρόπιτα είναι μια από τις πιο διάσημες, ποθητές επιλογές που κανένας σχεδόν δεν μπορεί να αντισταθεί και The post[...]
Πηγή: funkycook.grΚατά καιρούς έχω βάλει πάρα πολλές συνταγές με διάφορα ψωμιά με ελιές αλλά επειδή μας αρέσουν οι ελιές, πάντα κάνω και κάτι καινούργιο με διαφορετικές γεύσεις.[...]
Πηγή: kopiaste.infoυλικά 300-350γρ φέτα 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο πιπέρι 8 φύλλα κρούστας ελαιόλαδο παπαρουνόσπορο ή σουσάμι εκτέλεση Σ' ένα μπωλ θρυμματίζετε τη φέτα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠρώτη φορά ταχινόπιτες δοκίμασα περίπου στα 10. Ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Πέμπτη που μετά τα μεσάνυχτα στόλιζαν με The post[...]
Πηγή: funkycook.grΤάρτα πράσου με γλυκά κίτρινα τυριά και τραγανή, μπισκοτένια βάση με ζύμη τύπου "κουρού", αρωματισμένη με μαραθόσπορο. Ένα πιάτο πολύ χορταστικό και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤάρτα με μελιτζάνες και φέτα για 6 άτομα: Υλικά 1 φύλλο ζύμης κουρού 3 μελιτζάνες φλάσκες μεγάλες 2 φλιτζάνια φέτα τριμμένη 2 ντομάτες ώριμες και σφιχτές 41[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Νόστιμο κι εμφανίσιμο νηστίσιμο κολατσιό ή ορεκτικό για όλες τις περιπτώσεις. Για το σχολείο των παιδιών, για τις απογευματινές λιγούρες ή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΕδώ θα βρείτε συνταγές για Πασχαλινά τσουρεκάκια, και καλιτσούνια, τόσο ανεβατά, όσο και της στιγμής, για το εορταστικό τραπέζι, της μεγάλης μας εορτής του[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε την κολοκύθα και την τρίβουμε σε σουρωτήρι (3 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη) και την στραγγίζουμε ελάχιστα πατώντας με τα χέρια... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grwww.tvshow.gr Κρεατόπιτα - Μες στην καλή χαρά
Μια κι ο καιρός δεν μοιάζει φέτος ιδιαίτερα ευνοϊκός για βόλτες, προσφέρεται όμως για ομαδικές ασχολίες και σίγουρα είναι ιδανικός για μαγειρική με απαιτήσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΟδηγίεςΒράζουμε σε κατσαρόλα το νερό μαζί με το ελαιόλαδο, το ρύζι και το αλάτι. Μόλις βράσει και χυλώσει ρίχνουμε μία... The post Ρυζόπιτα γλυκιά appeared[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεκινάμε ακολουθώντας την συνταγή Χειροποίητο φύλλο για πίτες ώστε να φτιάξουμε τα φύλλα που χρειαζόμαστε. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΑυτά τα τηγανόψωμα τα έχω συνδυάσει με τα παιδικά μου χρόνια. Σχεδόν κάθε Σάββατο (αφού δεν είχαμε σχολείο), η μητέρα μου πήγαινε πρωί στο φούρνο της[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι ζύμες με μαγιά θέλουν τον χρόνο τους για να φουσκώσουν και να μας δώσουν αργότερα αφράτο, καλοψημένο ψωμί.
Πηγή: argiro.gr