Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Μου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από την περσινή αποκριάτικη περίοδο. Στο μυαλό μου την είχα πιο κοντά, σαν να ήταν λίγους μήνες[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά Για τις κρέπες 30γρ. νιφάδες βρώμης 80γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χωρίς γλουτένη 1/8κ.γ αλάτι 1/8κ.γ ζάχαρη 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 300γρ. γάλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 75 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.σ. φρέσκια κανέλα 1 αυγό 220 ml γάλα 1 κ.σ. ηλιέλαιο 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο χωρίς γλουτένη 1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr(photo: Άκης Ορφανίδης) Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τον μπουφέ σας θα πρότεινα μία τάρτα με κάστανα και μανιτάρια πορτομπέλο. Η κλασική παρασκευή της[...]
Πηγή: bostanistas.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr