Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η λαγάνα ή αλλιώς το άζυμο ψωμί, παρασκευάζεται στην ελλάδα μόνο μια μέρα του χρόνου, την Καθαρά Δευτέρα και σηματοδοτεί, μαζί με άλλα έθιμα, την έναρξη της[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά (Για 4-5 άτομα) Για τη ζύμη: 2 φλ. αλεύρι χωριάτικο, 2 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε κύβους, 1 αυγό, 4 κουταλιές γάλα, 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια προσαρμογή της κλασικής κινέζικης συνταγής για ανοιξιάτικα ρολά στα ελληνικά ανοιξιάτικα δεδομένα της σαρακοστής. Προέκυψε μετά από 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια ευκολότατη, εξαιρετικά νόστιμη και αρωματική Τυρόπιτα με Μεσογειακές γεύσεις και αρώματα. Τα αυγά και τα τυριά σχηματίζουν μια υπέροχη, πλούσια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια ευκολότατη, εξαιρετικά νόστιμη και αρωματική Τυρόπιτα με Μεσογειακές γεύσεις και αρώματα. Τα αυγά και τα τυριά σχηματίζουν μια υπέροχη, πλούσια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜία από τις πιο νόστιμες και λαχταριστές πίτες που έχω φτιάξει! Είναι χορταστική, συνδυάζει πρωτεΐνες με χορταρικά και έχει πολλές φυτικές ίνες. Ένα πλήρες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr....ή απλά σπανακόπιτα που δεν έχεις αυγά να της βάλλεις και ψάχνεις να δεις πως θα "δέσεις" τη γέμιση. Πρέπει όμως να μην καταλάβει κανείς τίποτα και να μην[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνα τέλειο συνοδευτικό για μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Κωστής Κωστάκης Μερίδες : για 20 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά Για την[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300γρ. σκληρό αλέυρι 2κ.γ ζάχαρη 30γρ. μαγιά νωπή 500γρ. ρεβιθόζουμο χλιαρό (περίπου) 3κ.σ ταχίνι 100γρ. γλυκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookφύλλο Για το χωριάτικο 6 χούφτες γεμάτες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ξύδι 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 νεροπότηρο χλιαρό νερό (ίσως χρειαστεί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεχάστηκα να τραβήξω φωτογραφία την πρώτη μέρα που ήταν φρέσκια και λαχταριστή. Το θυμήθηκα στα τελευταία κομμάτια. Δυο ημερών και κάτι. Παρ' όλ' αυτά δεν[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr