Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά Φύλλο σφολιάτα 1 Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Κρεμμύδια 3 μέτρια, κομμένα σε λεπτές φέτες Ντοματίνια 1 κιλό Ελιές καλαμών 1/4 του φλυτζανιού,[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 φύλλο Παστουρμάς 10 φέτες Κασσέρι 300 γρ τριμμένο Ketchup Hellmann's καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα Οδηγίες Ξεπαγώνουμε την[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε τα κρεμμύδια με την ζάχαρη και λίγο... The post Φωλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΓια την γέμιση : Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα πλένουμε ,τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το πλένουμε. Σε τηγάνι... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΑνοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, χτυπάμε τον κρόκο αραιωμένο με λίγο νεράκι κι αλείφουμε την σφολιάτα. Πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τα πράσα,τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια,τα πλένουμε και τα βάζουμε στην φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο νερό, μέχρι... The post Πρασόπιτα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 ρολό Ζάχαρη Νερό Λαδόκολλα Οδηγίες Κόβουμε την σφολιάτα μας σε μικρά μπαστουνάκια. Ένα – ένα τα βουτάμε στο νερό, μετά στην ζάχαρη, τα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με την πιπεριά. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε... 1 από 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με την πιπεριά. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε... 1 από 5[...]
Πηγή: chefoulis.gr