Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Ένα απολαυστικό καταπληκτικό γλύκισμα. Με κρέμα πορτοκαλιού, σιροπιασμένη με σιρόπι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κανέλα, και τέλος, γαρνιρισμένη με φιλέ[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. σπόρους από μάραθο 2 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.γ. αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια ταψί 25x35 εκ. περίπου: Για το φύλλο: 8 φύλλα κρούστας + 2 φύλλα κρούστας, τα αφήνουμε ξεσκέπαστα να ξεραθούν 120 γρμ. βούτυρο γάλακτος, για το βουτύρωμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, έρχεται να σε[...]
Πηγή: caruso.grΓια το καραμελένιο πολίτικο φύλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας πολίτικο Alfa 100 γρ. λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 1/2 φλ. ζάχαρη 3 κ.σ. μέλι[...]
Πηγή: argiro.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις φύλλο για τάρτα, τα φύλλα κρούστας μπορούν να αντικαταστήσουν με τον πιο τραγανό τρόπο τη βάση. Μια φινετσάτη γέμιση από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: ζύμη 220 γρ. αλεύρι 130 γρ. βούτυρο 1/2 φλ. χλιαρό νερό γέμιση 6 κρεμμύδια σε ροδέλες 1 κουταλιά βούτυρο 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. μαλακή φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grκασεροτυροπιτάκια σε στρόγγυλες μπουκίτσες, ότι πρέπει για μπουφέ!!!!!! υλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας 1 κούπα τυρί (φέτα) 1 κούπα κεφαλογραβιέρα (τριμμένη)[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΥλικά για ένα ταψάκι 25 Χ 35εκ. 1 πακέτο φύλλο κρούστας Λίγο αραβοσιτέλαιο (για το άλειμμα των φύλλων) 4 αβγά 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 κουτί[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr