Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το καραμελένιο πολίτικο φύλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας πολίτικο Alfa 100 γρ. λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 1/2 φλ. ζάχαρη 3 κ.σ. μέλι[...]
Πηγή: argiro.grΓια ταψί 25x35 εκ. περίπου: Για το φύλλο: 8 φύλλα κρούστας + 2 φύλλα κρούστας, τα αφήνουμε ξεσκέπαστα να ξεραθούν 120 γρμ. βούτυρο γάλακτος, για το βουτύρωμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. σπόρους από μάραθο 2 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.γ. αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα απολαυστικό καταπληκτικό γλύκισμα. Με κρέμα πορτοκαλιού, σιροπιασμένη με σιρόπι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κανέλα, και τέλος, γαρνιρισμένη με φιλέ[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά για ένα ταψάκι 25 Χ 35εκ. 1 πακέτο φύλλο κρούστας Λίγο αραβοσιτέλαιο (για το άλειμμα των φύλλων) 4 αβγά 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 κουτί[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr450 γρ. φύλλο κρούστας 250 γρ. από ένα καλό σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια 150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι 5 αυγά χτυπημένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις φύλλο για τάρτα, τα φύλλα κρούστας μπορούν να αντικαταστήσουν με τον πιο τραγανό τρόπο τη βάση. Μια φινετσάτη γέμιση από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 800 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 500 γρ φέτα χοντροκομμένη 150 γρ μπέικον ψιλοκομμένο μπόλικο μαιντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 πακ. φύλλο κρούστας 300 γρ. γιαούρτι 2% 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 πορτοκάλια μεγάλα (ξύσμα και το χυμό) 4 αυγά μεγάλα 3 βανίλιες 1 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr