Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ζυμαρικά: Μακαρόνια με απλή κόκκινη σάλτσα Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κόκορα Μακαρονάδα φούρνου με σαλάμι, λουκάνικο, ζαμπόν, σάλτσα και τυριά Μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ πένες 250 γρ σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 1/3 φλυτζάνι παρμεζάνα & έξτρα για από πάνω 1/3 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα κ καβουρδισμένα 1/2 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-5 άτομα) 2 φλ. ρεβίθια, 1/3 πακέτο γρ. (170 γρ.) μικρό κοφτό μακαρονάκι (Ditalini) ή κοχυλάκια κ.λπ. 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠοιος είπε ότι το πέστο πρέπει να γίνεται πάντα με βασιλικό; Αυτό το πικάντικο πέστο με πράσινες, καυτερές πιπερίτσες, πάει πάρα πολύ με λεπτά μακαρόνια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 2 ματσάκια σπανάκι, πλυμμένα 300 γρ. πένες 1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα 1/3 φλ. καρύδια, σπασμένα και καβουρδισμένα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. ξύσμα από[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr250 γρ. μακαρόνια 2 κολοκυθάκια 100 γρ. σπανάκι 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο το ξύσμα και τον χυμό από μισό λεμόνι παρμεζάνα για το σερβίρισμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: ½ αβοκάντο (ώριμο) 1 χούφτα φρέσκο σπανάκι 2 κλωναράκια βασιλικό (το αντικατέστησα με σχοινόπρασο γιατί αυτό είχα πρόχειρο) 1 κουταλιά ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια τη σάλτσα 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 φύλλο δάφνης φρέσκος βασιλικός και ρίγανη. Για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα ήταν η μέρα των ζυμαρικών του αθλητή και η μέρα της λαϊκής για μένα. Ξεκίνησα πρωί πρωί φωτογραφίζοντας τα προϊόντα και έφτιαξα μια σελίδα με τα της[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρες όμορφες και με ήλιο! Η διάθεσή μου ήδη έχει χτυπήσει καλοκαίρι και κοροϊδέψτε με όσο θέλετε. Δεν με νοιάζει καθόλου σας λέω....ήδη άρχισα να φοράω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο βράδυ της Πέμπτης είναι ξεχωριστό: έχεις φάει ήδη το μέγιστο της εβδομάδας, με τα καλά και τα ανάποδα της και μετράει πια η προσδοκία - φτάνει, έρχεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 φλυτζάνι ρεβίθια 250 γρ. ψιλά μακαρόνια 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 500 γρ. σπανάκι βρασμένο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά βίδες | σπαράγγι Διαφημίσεις 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο, μόνο το λευκό και το ανοιχτό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 500-700γρ. γαρίδες κατεψυγμένες ή φρέσκιες Μισό κιλό λιγκουίνι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 8 κουταλιές της σούπας βούτυρο, 4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: omanoclock.gr