Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το παστίτσιο είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά του blog μας, γι' αυτό και ήταν απ' τις πρώτες συνταγές που παρουσιάσαμε. Όταν έπεσε στα χέρια μας η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 12,5 γρ. φρέσκια μαγιά, αραιωμένη σε μισή κούπα χλιαρό νερό 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη 1 κουτ. του γλυκού αλάτι 2 κουτ. της[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΜε την ευκαιρία της “ημέρας της γυναίκας” και μια και τα πάσης φύσεως “κουρέματα” μας οδηγεί σε αναζήτηση οικονομικότερων ιδεών, είπα φέτος, αντί μπουκέτου με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τις παπαρδέλες (pappardelle), τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής είναι γνωστά (για τη ζύμη, δείτε τη συνταγή για “ πανεύκολες φρέσκες ταλιατέλες ”[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη για ταλιατέλες που θα έχουν ένα όμορφο πράσινο χρώμα, χωρίς χρωστικές ουσίες και άλλες τέτοιες αηδίες ..... Απλά με την παρουσία ανάμεσα στα υλικά της[...]
Πηγή: cookpad.com/grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 έτοιμο χωριάτικο φύλλο 10 αγγιναράκια κονσέρβας 10 σπαράγγια πράσινα 10 πράσα (μόνο το άσπρο μέρος) 1 φλ.λευκό ξηρό κρασί 2 κ.σ. βούτυρο ½ κ.γ. κόκκοι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr