Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Μία συνταγή πού δεν θα την αλλάζετε με τίποτα! ___________________ Υλικά: _______ 1κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις 1φακελάκι ξερή μαγιά Μισή φλυτζάνα τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ Μαγική Ζύμη για τα πάντα: Πως φτιάχνουμε ένα μοναδικό ζυμάρι, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε πίτσες, καλτσόνε, πεϊνιρλί, ατομικά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠίτσα με αφράτη ζύμη και γύρω γύρω στον κόθρο λουκάνικα. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμ. νερό χλιαρό 300 γραμ. γάλα χλιαρό[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά: Για 2 μεγάλα ταψιά για την ζύμη 1 κιλό αλεύρι περίπου 1 φλ. τσαγιού λάδι 1 κουτάκι sprite 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κ.γ αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά για απο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ Ελένη Νταμπαλέτσιου έφτιαξε μια πλεξούδα γεμιστή που η γεύση της θυμίζει πίτσα!Μπορεί να σερβιριστεί ως πρωινό,μεσημεριανό,απογευματινό,βραδινό...κρύο ή[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ για μια κανονική πίτσα -1+1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις -3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι -1 φακελάκι μαγιά -½ κούπα περίπου χλιαρό νερό[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΌλοι απολαμβάνουμε την πίτσα σε κάθε ευκαιρία. Όμως πόσο περισσότερο θα την ευχαριστιόμασταν αν ήταν εξολοκλήρου δική μας δημιουργία; Δεν είναι δύσκολο και[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 4 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 ½ φακελάκι ξηρή μαγιά (στιγμής) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι περίπου ½ φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπό την κ. Ειρήνη Τσιπτσή - Αγδίνες βόρειας Εύβοιας Υλικά Αλεύρι (τα έχω δοκιμάσει όλα, το καλύτερο το βρήκα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου, μαλακού[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλτσόνε Mamma Mia! Νόστιμα ιταλικά Καλτσόνε, με πλούσια γέμιση και αφράτη ζύμη που θα σας ενθουσιάσουν! Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 20 γρ διαλυμένη στο νερό Γάλα 200 γρ Νερό 1 ποτήρι (250 ml) χλιαρό Ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Νερό 4 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 2 κύβους Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι γλυκού Για την γέμιση Μπέικον 8 φέτες[...]
Πηγή: chefoulis.grΠιτσα με ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ δοκιμάσατε;;;;; Για τους μερακλήδες της ουζοκατάστασης και μή !!! ΖΥΜΗ: 1 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κούπα κρύο νερό 1 κύβο νωπή μαγιά 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr