Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comFor the recipe in English click here Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μας φίλοι κ φίλες! Όπως σας είχαμε τάξει την προηγούμενη φορά, σήμερα ακολουθεί το δεύτερο[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά: 1 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως (προσοχή γιατί τα σκουρόχρωμα μακαρόνια μπορεί να είναι από μελάνι σουπιάς, διαβάστε τα συστατικά) 1 κολοκυθάκι[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΜου αρέσει πολύ το πέστο αλλά συνήθως το αποφεύγω γιατί έχει πάρα πολύ λάδι και ως συνέπεια αρκετές θερμίδες. Αυτή η εκδοχή χρησιμοποιεί αβοκάντο αλλά καθόλου[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.gr15 Μαρτίου 2014 Σήμερα είχαμε όρεξη για μακαρονάδα με σάλτσα πέστο! Φυσικά τέτοια εποχή δεν έχει φυτρώσει ακόμα ο βασιλικός στις γλάστρες μας οπότε φτιάξαμε[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο κριθαράκι πρέπει να είναι το αγαπημένο μου σχήμα μακαρονιού. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε σαν μακαρόνι και να το συνδυάσετε με μια ωραία σάλτσα ή σαν ρύζι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης αλάτι πιπέρι 2 αβοκάντο 1 σκ. σκόρδο 100 γρ. κάσιους καβουρδισμένα ½ ματσάκι κόλιανδρο 1 κ.γ. μπούκοβο ξύσμα και χυμό από 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. σπαγγέτι ολικής αλέσεως 2 αβοκάντο ώριμα 50 γρ. ελαιόλαδο χυμό από 2 λάιμ ξύσμα από 2 λάιμ ½ ματσάκι κόλιανδρο 1 κ.γ. μπούκοβο αλάτι πιπέρι 1 σκ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com