Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Κατακόκκινη και ξεδιάντροπη; Και πώς το απέκτησε αυτό το όνομα; Ερίζουν πολλοί. Η μία εκδοχή ισχυρίζεται ότι είναι η μακαρονάδα που οι αγοραίες κυρίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι μ’ έπιασε πρωινιάτικα; Όλο το σπίτι μύρισε από το διαπεραστικό άρωμα του σκόρδου που τσιγαρίζεται στο ζεστό φρέσκο ελαιόλαδο παρασύροντας σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεννήθηκε ως ανάγκη στα χρόνια μετά τον πόλεμο στην Ιταλία. Η τόσο μοντέρνα σήμερα cucina povera, τότε δεν ήταν παρά η φιλοσοφία για την επιβίωση: Δεν πετάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠόσο αδικημένα είναι τα κολοκυθάκια. Συνδυασμένα κυρίως με δίαιτες ή με ανάρρωση διασώζουν τη φήμη τους μόνο όταν είναι φρεσκοτηγανισμένα και τραγανά. Κακώς.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν το φαγητό πρέπει να γίνει γρήγορα και να είναι χορταστικό τότε είναι αυτή σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου συνταγές! Χτες ήταν μια τέτοια μέρα. Το πρωί[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 3-4 κονσέρβες αντζούγιες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜία πιο τολμηρή εκδοχή της κλασσικής μακαρονάδας aglio, olio e peperoncino, ή άλλως: σκόρδο, λάδι, καυτερή (πιπερίτσα), με την προσθήκη πάστας αντσούγιας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι 80 γραμμάρια ελαιόλαδο 10 γραμμάρια αντζούγια ψιλοκομμένη 500 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας 20 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι μία απλή συνταγή που γίνεται με μαύρες ελιές, κάπαρη, αντσούγιες και ντομάτα. Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στη Ρώμη την απολαμβάνουν στα εστιατόρια της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο ζυμαρικά (πένες, ριγκατόνι, κοχυλάκια, κ.λπ.). 50 γρ. κάπαρη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 15 ελιές μαύρες χωρίς το κουκούτσι, ψιλοκομμένες 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4-6 μερίδες) : 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 21/07/2015 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με πέστο και φέτα Μια εξαιρετικά εύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα απλό, αλλά[...]
Πηγή: sintayes.gr115 γρ. φασολάκια, αφού αφαιρέσετε τις άκρες και τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών 250 γρ. πένες 105 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 φρέσκα φιλέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κονσέρβες με φιλέτα[...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ Για τα μακαρόνια 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι Για την πουτανέσκα 1 κονσέρβα χυμό ντομάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook