Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Η λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα! 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά:200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα!1 κ.σ. ελαιόλαδο50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.gr