Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Είναι εξωτερικά αφράτα και εσωτερικά μαστιχωτά και μπορείτε επίσης να αρωματίσετε και την κρέμα με πικραμύγδαλο. Εγώ τα λάτρεψα!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 500[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 10 Μακαρόνς βανίλια (διπλασιάζουμε την συνταγή όσο θέλουμε) 50 γρ ασπράδια 17 γρ κρυσταλλική ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι μισή κούπα πούδρα αμυγδάλου (50 γρ) μισή[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤα καλύτερα Μακαρόν με φανταστική κρέμα !!! Είναι εξωτερικά αφράτα και εσωτερικά μαστιχωτά και μπορείτε επίσης να αρωματίσετε και την κρέμα με πικραμύγδαλο.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπεροχα, γουστοζικα, πανεμορφα και πεντανοστιμα αυτα τα μικρα πολυχρωμα γλυκακια για καθε σας εκδηλωση...εορταστικη,βαπτισης,γαμου..Αξιζουν να τα[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΣούπερ Macaroons , αγαπημένο γλυκό γεμιστό με κρέμα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grMacarons Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8[...]
Πηγή: kouzzzina.grΒγάζει γύρω στα 22 τεμάχια (44 μονά) Υλικά: 100 γρ. ασπράδια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. τριμμένα αμύγδαλα (αποφλοιωμένα και ανάλατα) 44 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι εξωτερικά αφράτα και εσωτερικά μαστιχωτά και μπορείτε επίσης να αρωματίσετε και την κρέμα με πικραμύγδαλο. Εγώ τα λάτρεψα!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 500[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚάτι το σκεύος που βγαίνει αχνιστό και μοσχομυρίζει, κάτι ο συνδυασμός της εξωτερικής κρούστας που ροδοψήνεται και βγαίνει τραγανή, κοντράροντας το ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΒγάζει γύρω στα 22 τεμάχια (44 μονά) Υλικά: 100 γρ. ασπράδια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. τριμμένα αμύγδαλα (αποφλοιωμένα και ανάλατα) 44 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυστατικά 300γρ.κουβερτούρα 1/2φλ.φουντούκια και αμύγδαλα τριμμένα Ξύσμα από μισό πορτοκάλι 1σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ 120γρ.βούτυρο 3/4φλ.αλεύρι 4αυγά χωριστά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8 ασπράδια (από μέτρια αυγά) σε θερμοκρασία δωματίου (τουλάχιστον για 1 ώρα) 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα γοητευτικό υβριδικό γλυκό που συνδυάζει το παντεσπάνι σοκολάτας με τα μακαρόν, το σορμπέ πορτοκαλιού και το παγωτό σοκολάτας μας στέλνει ο νεαρός pastry[...]
Πηγή: bostanistas.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη - μαρέγκα 230 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 100 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια τριμμένη αμυγδαλόψιχα 4 ασπράδια Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: sidagi.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr