Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 11/05/2016 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Βίδες ογκρατέν με τυρί κρέμα, ρεγκάτο και παρμεζάνα Μια πανεύκολη συνταγή για ένα ντοστιμότατο[...]
Πηγή: sintayes.grΗ συνταγή αυτή βασίζεται στην συνταγή: Πράσινες ταλιατέλες με γαλοπούλα στο φούρνο από την ιστοσελίδα της Αργυρώς. Ταλιατέλες με κοτόπουλο ογκρατέν Υλικά: 500[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 μικρά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες) 100 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι 150 γραμμάρια μπλε τυρί ροκφόρ 100[...]
Πηγή: sidagi.grΣουφλέ σπανάκι με φέτα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά , Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. φρέσκο σπανάκι 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΓια 4 άτομα 700 γρ. χυλοπίτες 500 γρ. γιαούρτι 250 γρ.παρμεζάνα τριμμένη 4 κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες Λίγο μοσχοκάρυδο Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΜία μοναδική συνταγή ζυμαρικών που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. σπαγγέτι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά λάδι 1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο [...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ για 6 μερίδες -150 γρ. γραβιέρα τριμμένη -150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη -8 αυγά χωρισμένα κρόκοι από ασπράδια -½ λίτρο γάλα -125 γρ. βούτυρο ή[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grFor the recipe in English click here Οι Κυριακές είναι μέρες που ενδείκνυνται για την παρασκευή μπελαλίδικων πιάτων. Στο μυαλό του λαού μας είναι συνυφασμένες[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κριθαράκι Διαφημίσεις 1 κ. σούπας κριθαράκι 1 φλυτζάνι λάδι 1 μικρό κουτί χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠαραδοσιακή συνταγή που την κάνουμε βέβαια σπάνια, όχι λόγο δυσκολίας αλλά, γιατί δε σταματάμε ποτέ στο 1 κομμάτι. Είναι το αγαπημένο γλυκό του αδελφού μου[...]
Πηγή: greekmasa.gr