Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Η καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]
Πηγή: caruso.gr400 γρ. ταλιατέλες 5 σκελίδες σκόρδου 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε μέτρια κομμάτια 2 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 250 ml κρέμα γάλακτος αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 500 γρ. λαζάνια 1 κ. σπανάκι καθαρισμένο 350 γρ. φρέσκια μυζήθρα, ρικότα ή ανθότυρο 2 αβγά, τους κρόκους 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔοξάζουμε δυο απ’ τις απόλυτα μίνιμαλ συνταγές πάστας. Γιατί Κάτσιο ε Πέπε (Cacio e Pepe) σημαίνει τυρί με πιπέρι και Αλ’ Μπούρο (al Burro) είναι μια συνταγή[...]
Πηγή: caruso.grΗ πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις κορυφαίες μακαρονάδες της[...]
Πηγή: caruso.grΗ πάστα αλά Νόρμα είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή που δημιουργήθηκε στη σιτσιλιάνικη πόλη της Κατάνια κατά τον 19ο αιώνα και το όνομά της βγήκε προς τιμήν[...]
Πηγή: caruso.grΟι Penne ala Povera ή πέννες της πενίας, της φτωχολογιάς λαϊκά, είναι μια συνταγή που μ’ ακολουθεί τα τελευταία 45 χρόνια, συνοδεύοντας την ακόρεστη πείνα μου[...]
Πηγή: caruso.gr400 γρ από κάποια κοντόσχημο ζυμαρικό (τριβελάκι, πέννες κλπ) 2 σκελίδες σκόρδο 6 ντομάτες 60 γρ αμύγδαλα, αποφλοιωμένα και ψημένα 60 γρ φιστίκι αιγίνης 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr