Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για τη ζύμη χρειαζόμαστε: 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη 1/2 κουταλάκι αλάτι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο φαγητό ιεροτελεστία είναι, απόλαυση, ηδονή, οργασμός του ουρανίσκου και στο τέλος όπως κάθε πραγματική ηδονή, ημερότητα και αγαλλίαση ψυχής. Όπως ακριβώς[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ επόμενη μέρα από την Πρωτοχρονιά μας βρήκε με αρκετά τυριά (πολλά από αυτά κομμένα σε μερίδες) στο ψυγείο. Τυριά που θα σκλήραιναν και θα μούχλιαζαν, αν δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 200 ml χλιαρό γάλα 200 ml σπορέλαιο(αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο) 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 αυγό 2κσ. ζάχαρη [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 200 ml χλιαρό γάλα 200 ml σπορέλαιο(αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο) 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 αυγό 2κσ. ζάχαρη 1κσ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠάντως δεν υπάρχει κομμάτι που να μην έχει υλικά πάνω κάτω , που και την επομένη θα είναι ζουμερή και μαλάκια ακόμη και κρύα... Σάλτσα 2 κουτ σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr4 φλιντζανια αλεύρι 2 φλιτζάνια νερο 2 φακελακια μαγια 2 κουταλιες της σουπας ηλιέλαιο Αλατι Και 1 φλιντζανι προαιρετικα καλαμποκαλευρο 10 φετες ζαμπον[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: για τη ζυμη: 200γρ. αλευρι (σκληρο) 200γρ. αλευρι (μαλακο) λιγο αλατι, λιγο ζαχαρη (ιση ποσοτητα) 1 σφηνακι ουζο λιγη μαστιχα τριμμενη μιση[...]
Πηγή: cookpad.com/gr