Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Η ιδέα για ζυμαρικά με σαφράν (Pasta allo zafferano) μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όταν την πρωτοείδα σε ιταλικό μαγειρικό site, αλλά δυσκολευόμουν να[...]
Πηγή: caruso.grΑν σας αρέσουν το αβοκάντο και τα ζυμαρικά, αυτό είναι το πιάτο που θα ερωτευθείτε, όπως κι αν επιλέξετε να το κάνετε! Με το σπεκ ή χωρίς, βετζετέριαν ή και[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψητό καλαμπόκι, το δικό μας, το Ελληνικό street food, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, τουλάχιστον για τους περισσότερους στη δική μου ηλικία, με τα καλοκαίρια[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.comΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπ’ την πρώτη φορά που δοκίμασα ζυμαρικά με γκοργκονζόλα, η συνταγή μπήκε στο τοπ των επιλογών μου. Όταν είμαστε σε Ιταλικό εστιατόριο με την Sophie και[...]
Πηγή: caruso.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φαγητό αυτό έγινε με προτροπεί της κόρης μου γιατί ζήτησε σπαγγέτι και όχι κοφτό μακαρονάκι στο χταπόδι της. Δεν έγινε απλά νόστιμο... έγινε υπέροχο και η[...]
Πηγή: greekmasa.grΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Σαρακοστή κοντεύει στο τέλος της και η όρεξη μας για καλό φαγητό παραμένει αμείωτη. Αυτή τη φορά αποφάσισα να στραφώ σε αγιορείτικες συνταγές μιας και μου[...]
Πηγή: ediva.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 50 γρ. γαρίδες 50 γρ. καραβίδες 200 γρ. μύδια 200 γρ. κυδώνια 200 γρ. ντομάτες λιαστές, κομμένες στα τέσσερα 500 γρ. μακαρόνια νούμερο 5 1[...]
Πηγή: yumyum.gr