Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 500 γραμμ. ταλιολίνι ή άλλο πλακέ και λεπτό ζυμαρικό 10 γραμμ. (1 φακελάκι) αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓλυκά σύκα σε ροδέλες κάνουν την πίτσα μια ολοκαίνουρια εμπειρία! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα... παρακαλάς να μην τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να μπορείς να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠαραδοσιακή ιταλική συνταγή ζυμαρικών, απο τις Marche, το κεντρικότερο διαμέρισμα της Ιταλίας. Από τα πιο πλούσια και γευστικότατα "πρώτα" πιάτα. Δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑκόμη έχω εκκρεμότητες από τα μαγειρέματα του Λονδίνου, δεν τα έχω ξεχάσει αλλά τι να προλάβω η γυναίκα;; σε λίγο δε μπορεί να με χάσετε για μεγάλο διάστημα.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ συνταγή που ακολουθεί είναι για 2 άτομα αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε παραπάνω υλικά και ανάλογα με τα γούστα σας να το φτιάξετε, είναι νοστιμότατο αν και[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 160 γρ. πανσέτα (αλλαντικό) σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά. Δύσκολη δεν είναι,μόνο έχει λίγο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Με την νέα χρονιά ξεκινάει ακόμη ένα πλούσιο μενού από την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare . Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (12) : 2 φλ. πανσέτα κομμένη σε κύβους των 6 χιλ. 2 φλ. τρίμματα από ξηρό ψωμί 200 γρ. ανάλατο βούτυρο 750 γρ. ζυμαρικό βίδες 1,5 λίτρο (6 φλ.)[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ.ταλιατελες 1 συσκευασία παντσετα καπνιστή (αλλαντικό) 250 γρ.μανιταρια φρέσκα 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο Ελαιόλαδο Ξηρό δεντρολίβανο 1 κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. βούτυρο 115 γρ. πανσέτα ή μπέικον χωρίς το λίπος, σε κύβους 250 γρ. κατεψυγμένα συκωτάκια κοτόπουλου, τα οποία έχετε ξεπαγώσει, στραγγίσει και κόψει[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr