Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Κάνοντας ζάπιν στην τηλεόραση έπεσα πάνω στην εκπομπή σεφ στον αέρα με την κ. Κοφινά να μαγειρεύει φακές με κριθαράκι ,όλο όμως δεν το είδα, ούτε μπόρεσα να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚανελόνια με κιμά από φακές, ενδεχομένως να σου φαίνεται αδιάφορο το φαγητό λόγω της φακής, πίστεψέ με όμως, αν το φτιάξεις θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά 1/2 κ. χυλοπιτάκι 1 φ. τσαγιού φακές 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 καρότα 3-4 ώριμες ντομάτες 2 κ. γλυκού ξερός βασιλικός λάδι αλάτι [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΣτα ζυμαρικά έχουμε μια συλλογική αδυναμία σαν οικογένεια! Πώς να το κάνουμε; Φυσικά, η υπερκατανάλωση ζυμαρικών δεν είναι ό,τι υγιεινότερο, ειδικά όταν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 συσκευασία σπαγγέτι 2 συσκευασίες σάλτσα Basilico 2 μελιτζάνες 4 φέτες μπέικον 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 1 καρότο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά ελαιόλαδο 400 γρ φακές Καστοριάς 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 2 καρότα τριμμένα 1 κύβος ζωμός κοτόπουλο η λαχανικών 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΖυμαρικά/ Νηστίσιμα Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πόσο νόστιμο είναι αυτό το φαγητό. Ούτε και εγώ η ίδια δεν περίμενα αυτό το απίθανα γευστικό αποτέλεσμα,[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα πιο δημοφιλή μεσογειακά πιάτα, με ρίζες αναμφισβήτητα ιταλικές αλλά προεκβολές ευρύτατα απλωμένες στις γειτονικές χώρες της Μεσογείου και όχι μόνο,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elTα ζυμαρικά από εναλλακτικά αλεύρια και μάλιστα οσπρίων, είναι μια νέα, ανερχόμενη τάση, που ξεκίνησε στην Ιταλία και κατακτά σιγά και σταθερά τον κόσμο.[...]
Πηγή: caruso.gr